HomePoliticFelicitarea lui Victor Ponta către Vladimir Putin de ziua...

Felicitarea lui Victor Ponta către Vladimir Putin de ziua lui

Fofilați în palatul Victoria, reporterii Academiei Cațavencu au găsit, aruncată la gunoi, ciorna unei felicitări pe care Victor Ponta i-a trimis-o, ieri, lui Vladimir Putin, de ziua acestuia, cu ocazia împlinirii a 60 de primăveri. Iată mesajul premierului român către președintele rus.

Mult prea iubite tovarăș,

S Novym Godom!(așa m-a învățat Marga să zic)

O să încep prin a-mi cere scuze. Am încercat să vă fac cadou cu ocazia împlinirii a 60 de ani combinatul de la Oltchim, că am văzut că prietenii dumneavoastră de la Gazprom au pus ochii pe el, dar un nărod din Caracal mi-a stricat toată combinația. Mai mult ca sigur, o fi fost pus de matrozul Băse, dar nu vă faceți griji, o să rezolvăm și treaba asta în curând. O să-i aburesc eu cumva pe ăștia.

Vreau să vă spun, din nou, că vă admir și vă respect. Am zis eu, mai demult, că-l admir pe Che Guevara, dar, să știți, de fapt, mă refeream la Dumneavoastră. Doar că nu voiam să-mi sară acum în cap americanii, așa că am zis să fiu și eu cool puțin, că doar Che Gargara ăla prinde la tineret.

Apropo de americani, i-am combinat iar pe fraieri, că cică o să cumpărăm niște avioane d-alea F-16, dar i-am mințit. Tot niște MiGuri babane, rusești, o să luăm, o să-i trimit pe Corlățean și Dobrițoiu cât mai curând la Kremlin.

Aș avea totuși o rugăminte la Dumneavoastră, tovarășe Putin: oamenii ăia răi din Europa tot nu mă lase în pace nici acum. Alde Barroso și Frau Merkel mă tot freacă la cap la fiecare câteva zile, ba cu plagiatu’, ba cu comedia aia că cică mi-aș fi bătut joc de statul de drept. Nu puteți să le opriți gazul pentru câteva săptămâni, măcar să le faceți puțin în ciudă?

Să nu uit, vă salută și nea Nelu și îmi spune că vă așteaptă cu nerăbdare, de vreo 22 de ani, la București.

Vă salut cu aceeași înflăcărare revoluționară!

Victor Ponta

P. S. Am încercat să dau și de Crin, să-i aduc aminte de ziua Dumneavoastră, dar nu am reușit. Mai mult ca sigur dormea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare