HomePoliticFrunzăverde a fost condamnat pentru primirea de foloase nemateriale

Frunzăverde a fost condamnat pentru primirea de foloase nemateriale

Sorin Frunzăverde a murit la nici 60 de ani. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin a fost acuzat că în 2014 a săvârşit o faptă pedepsită de Codul Penal. Dacă în cazul referendumului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu lumea ştie că Liviu Dragnea a fost condamnat cu suspendare, pentru vina de a îndemna lumea la vot, despre Sorin Frunzăverde nimeni nu a vorbit.

În turul 1 al alegerilor prezidenţiale din 2014, ca lider al filialei judeţene a PNL, a reuşit să obţină pentru candidatul liberalilor, KLAUS IOHANNIS, 60% din voturile exprimate în judeţ. Conducea detaşat în clasamentul pe ţară. Asta pe vremea când contracandidatul LUI KWI, VICTOR PONTA, anunţa că stă acasă şi mănâncă popcorn.

Între turul 1 şi turul 2, preşedintele CJ Caraş Severin a chemat toţi primarii, indiferent de culoare politică, şi i-a îndemnat să voteze Klaus Iohannis, promiţându-le că acesta e omul viitorului şi că toată lumea va avea de câştigat şi că nimeni nu va avea de suferit din punct de vedere al alocărilor de fonduri de la bugetul naţional.

Unul dintre cei prezenți la întâlnirea tet-a-tet cu Sorin Frunzăverde a înregistrat discuția liberă şi a trimis-o DNA. Astfel, unui susținător al preşedintelui Klaus Iohannis i s-a deschis dosar penal. Pe repede înainte i s-a scris rechizitoriul iar sentinţa a rămas ca probă în analele statului de drepţi cu acuza că a săvârşit un șantaj emoțional şi a a zdruncinat „încrederea într-un partid politic de marcă, de tradiţie, vechi şi puternic actor politic, PNL”. „Motivul săvârşirii infracţiunii a fost unul egoist şi scopul injust, dobândirea prin mijloace ilicite a unor avantaje şi foloase personale/de partid,” aşa cum s-a scris în sentința Tribunalului.

Magistrații nu i-au permis să plece în străinătate să-şi trateze cancerul aflat într-o situaţie evolutivă, pe motiv că se preface. A murit şi le-a adus proba supremă a bolii, moarte. 

Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori. Aşa va face cu toți pesediștii? Nimic și nimeni nu i se mai opune. Cred că Merkel vrea un Erdoklaus la București. Când Germaniei îi e bine și președintelui îi va fi la fel de bine. Starea de bine nu este transmisibilă și către națiune.

Mulți români vor vota duminică reaua cea mai mică. Decisiv e votul din turul 2. 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare