Gabriela Firea, o Vrânceanu cu apucături de Pandele

de Mihai Enciu , 04 iunie 2016
Gabriela Firea, o Vrânceanu cu apucături de Pandele

Nu știu alții cum sunt dar eu, când vine vorba de politică îmi vine în minte cuvântul curvă. Și când spun curvă nu mă refer la prestatoarele de pe centură, cu firmă și condicuță, ci la curvele cu aspect de călugărițe care se vând ca femei cinstite, competente și devreme acasă. Despre asemenea specii poți scrie foarte mult, foarte puțin sau deloc. Vă avertizăm că urmează un roman fluviu, pentru că preacuvioasa de care ne ocupăm se vrea administrator public peste cel mai important oraș din țară. Iar un asemenea tupeu merită o măciucă pe măsură.

Parașutată în București la 19 ani pe post de jurnalistă, domnișoara Vrânceanu pare că a fost proiectată pe traiectorie de lansatorul de petarde Hrebenciuc Viorel. Altfel nu se explică maniera în care o fătucă debutantă la un ziar de partid de București aterizează direct pe postul național de televiziune în doar trei ani. Și ce ziar, și ce partid! Cotidianul Azi, la vreme când madam Vrânceanu a ajuns să-l slugărească, servea cu sârg interesele PSDR. Era condus de Știreanu și patronat de Sașa Bârlădeanu (Dumnezeu să-l ierte, dacă poate), care era și director onorific. Printre dinozaurii care au prestat la acest organ alături de Vrânceanu se numără Iosif Boda, zis în epocă și Hipopotamul Transpirat sau Augustin Buzura. Într-o asemenea companie selectă se formează ca jurnalist Vrânceanu Gabriela. Și se formează atât de bine că, în 1993, în plină ascensiune a valorilor promovate strict pe competență (am glumit, hooo!) câștigă un concurs la TVR. Fără pile, fără telefoane de la PDSR, fără hrebenciucisme! Logic am zice, că la ora aia TVR ca vacă de muls era păscută de ilustrul Paul Everac, ceea ce constituie o garanție că Vrânceanu a câștigat concursul pe bune. La scurt timp Vrânceanu devine Firea prin căsătoria cu Răsvan Firea, un bătrânel specializat în fugă, care și-a lăsat familia pentru pulpele și gambele tinerei jurnaliste. De aici a început ascensiunea starletei de provincie spre o carieră de toată jena pigmentată cu golănii incredibile.

Firea ia afacerile la trântă…

Din postura de guristă la postul național, Vrânceanu Firea este propulsată taman la guvern. Mugur Isărescu, ca orice prim ministru civil, o cooptează în postul de purtător de vorbe. Poate caroseria să fi contat căci în materie de meserie, juna Firea era cam terci. În 2001 este transferată la UM fostă Crescent actualmente Intact, devenind în scurt timp mascota trustului Antena, pe post de ventilator la difuzarea de rahat vrac către public. Iată cum prezintă Firea primul ei contact neprotejat cu lumea afacerilor:

În anul 2005 am fost pusă în fața unei noi provocări, aceea de a lansa publicația săptămânala de business, care să apară sub brandul deja consacrat „Săptămâna Financiară”. Am condus revista, în calitate de director editorial, iar din 2008 în calitate de director general. În 2006 am fondat, alături de Camelia Voiculescu o noua companie de media în cadrul Trustului Intact – Media Casa Press, care a editat, pentru început „Felicia”, o revistă săptămânala de sănătate, frumusețe și nutriție, iar din 2008 „Financiarul”, un cotidian de informație economică și de business, rebranduit în 2011, în „Fin.ro”, și transformat, în toamna aceluiași an, din rațiuni economice, în revista lunară sub denumirea de „Fin.ro magazin”. În noiembrie 2011, Trustul Intact și-a reorganizat complet activitatea, iar revistele de business și-au încetat apariția pe print, activând doar în mediul online, ocazie cu care s-a încheiat și activitatea mea în zona de publishing”. Ce frumos vorbește doamna Firea! Dar și cât rahat mănâncă! Experta în comunicare omite din această prezentare, culeasă de noi de pe site-ul ei, câteva elemente de banditism economico-financiar care s-au soldat cu falimente răsunătoare și țepe antologice trase statului.

 …și le face praf!

Săptămâna Financiară este primul faliment marca Firea petrecut în mai 2012. Ceea ce cumătra Vrânceanu își trece în CV ca o mare șmecherie profesională este, de fapt un rateu de proporții. Culmea, o revistă în care ortacii lui Felix predau lecții de afaceri s-a dus în cap în numai 3 ani cu Găbița la butoane. Peste 10 milioane de lei datorii și active de circa 3 milioane sunt cifrele dezastrului produs de o companie care avea bunul obicei de a încasa mălai în avans pentru publicitate. Hyundai Auto România și Romprest și-au luat țepe pe încredere în vreme ce companiile din gașca de mardeiași media respectiv Intact Media Group și Antena TV Group au îngropat în priceperea Găbiței peste 5 milioane de lei (1,1 milioane de euro). Pe lista creanțelor salariale figurează şi 12 angajați ai societății, cu un total de 21.152 lei. Aproape 60% din această sumă este creanța Gabrielei Firea - 12.449 lei. Ieftin pentru un faliment atât de spectaculos.

Casa Media Press SRL este al doilea șut tras de Firea în dinții creditorilor. Circa 4,7 milioane de euro este suma pe care o contabiliza, ca datorii, în 2013 firma preluată de Firea în administrare. Din această gaură, 284.812 euro sunt datorii la stat pe care doamna a uitat să le plătească. Tot 3 ani i-a luat să ducă la faliment și acest proiect. Numai că în această șandrama media care edita reviste de tip Felicia își fac apariția și banii securității.

Firea și-a lărgit-o pe banii Crescent

La data de 15 noiembrie 2007 banii din Crescent încep afluirea în conturile Casa Media Press SRL. În calitate de director general, Vrânceanu Firea semnează un contract de împrumut în valoare de 100.000 de euro cu pușculița lui Felix Crescent Commercial and Maritime. La acest contract curg adiționalele care lungesc termenul de rambursare. La data de 12.12.2010 Vrânceanu Firea avea de restituit către Crescent suma de 400.000 de euro și 1,830 milioane de dolari. Bănetul astfel sifonat urma să fie utilizat de doamna pentru lărgire. Lărgire și nu strâmtare și era vorba despre capacitatea de tipărire a firmei. În loc de lărgire, capacitatea de tipărire se stinge de tot în februarie 2014, când Casa Media Press intră în faliment. Atenție, fără Crescent la masa credală! Firea a fost debarcată din funcție în noiembrie 2011. Președintele nea Traian Băsescu a detonat bomba despre relația nepotrivită a Găbiței cu bănetul Securității în 2015, pe Facebook. Materialul compromițător a circulat pe filiera Oreste – Elena Undrea – nea Traian, acesta din urmă susținând că le-a predat instituțiilor statului spre verificare. Oreste ar fi cerut de la Udrea 10.000 de euro pentru aceste documente. Nu s-a uitat Udrea la 10.000 de euro, dar nici Oreste nu i-a văzut.

Vrânceanu, șantaj pentru Firea

Și dacă am văzut măiestria muierii lui Pandele în administrarea afacerilor lui Felix să ne aruncăm un ochi și asupra tipului de presă practicat de cumătră. În cazul Mucea – OMV, expertul în fugă Răsvan Firea presa conducerea Petrom pentru un mic interes de afaceri pe care-l avea împreună cu Găbița:

Potrivit unor convorbiri telefonice aflate în dosarul spionilor în care este trimis în judecată şi Dorinel Mucea, adjunctul șefului de la Oficiul de Privatizare şi Participațiile Statului în Industrie, Firea îl șantaja pe acesta în ianuarie 2006 pentru a avea acces la dosarul Petrom, document secret la vremea aceea. Interesul pentru contractul Petrom să nu credeți că era unul jurnalistic sau simplă curiozitate umană. Soţii Firea dețineau la vremea aceea compania Vanem Comerţ şi Servicii, care se ocupa cu distribuția de cosmetice auto prin intermediul benzinăriilor Petrom. Odată cu privatizarea Petrom s-a pus problema retragerii produselor românești din stațiile acestei companii, decizie care a picat greu afacerii familiei Firea.

În dosarul lui Dorinel Mucea există stenogramele a două convorbiri telefonice purtate de acesta pe 11 ianuarie 2006 cu președintele OMV, Wolfgang Ruttenstorfer, şi cu fostul ministru al Economiei, Codruţ Şereş. În timpul convorbirilor, Mucea le-a comunicat celor doi că este amenințat de Firea cu publicarea unor articole de presă dacă nu-i dă acces la dosarul Petrom, secretizat la vremea aceea.

Pentru a înțelege mai bine de ce Firea îl suna pe Mucea şi nu pe Şereş sau alt demnitar din ministerul Economiei, trebuie precizat că acesta nu era doar adjunct la OPSPI, ci era şi membru în Consiliul de administrație de la Petrom, deci om cu greutate în companie. De asemenea, Mucea făcuse parte din comisia de privatizare a Petrom şi, prin urmare, putea fi subiectul amenințărilor, mai ales că în vremea aceea exista un curent de opinie incriminator la adresa celor care privatizaseră această companie de stat.

În cadrul convorbirilor cu președintele OMV şi cu Codruţ Șereș, Mucea s-a plâns de insistențele şi telefoanele lui Firea.

D.M.M.: (...) M-a sunat domnul Firea, foarte agresiv şi nu înțeleg de ce, că a vorbit cu dumneavoastră...

C.Ş.: Nu a vorbit cu mine Firea de o jumătate de an.

D.M.M.: Zic: „În primul rând cine ești dumneata?“. Zice: „Nu că eu vreau să ies cu un articol în presă“. Zic: „Ieși cu un articol în presă, e o țară liberă. Nu port cu dumneata nicio discuție“. Şi asta a fost tot.

C.Ş.: Fuga, măi, de aici, nu e….

D.M.M.: „Nu sunt la dispoziția dumitale“. Dacă mă reclamă, să știți.

C.Ş.: Bine.“ (sursa curentul.ro)

Așa cum probabil v-ați prins, articolul invocat urma să iasă în presa puturoasă făcută de Gabi în ograda lui Felix.

Gabriela, măciuca lui Firea

O afacere similară de șantaj a avut loc în cazul Vesta Investment SRL, companie care concura cu maghernița familiei Firea în domeniul consumabilelor pentru industria auto:

Directorul Vesta, Radu Spirea, a povestit unde au început problemele cu familia Firea. ”Totul a început prin 2000, când firma familiei Firea făcea niște lichid de frână şi antigel în fostul SMA din Otopeni, din Odăi, în niște barăci cu pământ pe jos, înghețau mâinile oamenilor care lucrau la el, avea vreo 10 angajați. Oamenii au început să vină la mine că ofeream condiții normale. Şi de aici a început să mă amenințe că ce fac, că ce dreg, iar prin 2000-2001 au început să apară şi materialele de presă. (...) Deși a murit individul (n.r. Răsvan Firea, soțul Gabrielei Firea), ea continuă. Chiar zilele trecute a afirmat că nu se lasă până nu mă face”

”Procedura era în felul următor: ea avea diverși invitați la emisiunea ei, personalități, reprezentanți ai autorităților, mă rog. Şi Răsvan Firea stătea la intrare şi când persoana de la emisiune apărea pe sticlă, ea-i spunea… «vezi, am o rugăminte, soțul meu vrea să vă roage ceva», şi ăla îi aștepta la ieșire şi-începea presiunile. Își făcea şi el treburile în felul ăsta. (...) Exagerează, umflă, minte, şi de multe ori adevărul spus pe jumătate e cea mai rea minciună, deci prinde niște chestii cumva reale, dar le interpretează şi le umflă.(...) Eu m-am lămurit cu trustul ăla, nu mai are niciun sens. Ăla numai trust obiectiv nu e. Este un fel de război, un fel de război perpetuu, ea nu se va potoli, este absolut clar că a făcut o obsesie. Are mai multe obsesii, asta e clar, sunt şi eu una dintre obsesiile ei. Eu o să mai fac plângeri la CNA, o să mai fac la Parlament, şi dacă îmi mai creează un prejudiciu material, de data asta nu o să o mai iert şi-am să acționez în instanță“, declara în 2010 Radu Spirea pentru ziarul Curentul. CNA a amendat Antena 1 pentru reportajul în care era acuzată incorect firma Vesta.  

Vrânceanu Firea devine și Pandele

În ianuarie 2010, specialistul în fugă Firea se duce să alerge cu îngerii. La câteva luni de la evenimentul despre care spune că a devastat-o, Pandeleasa avea să declare franc într-un interviu acordat unui tabloid: „Medicul meu ginecolog mi-a spus să nu rămân însărcinată, sub nici o formă, cu Răzvan, pentru că are analizele foarte proaste și risc să fac un copil handicapat”. Țățism de 23 lei și 50 de bani.

Rămasă singură, Gabriela s-a consolat repede cu un nene care deservește populisme ca primar în comuna Voluntari. Pandele îl cheamă! Întâlnirea cu premeditare a avut loc la înmormântarea lui tac-su lui Pandele. Îndurerat, îndurerat, dar tot i-a sărit în ochi caroseria de divă de Rahova a doamnei Firea. I-a dat un sms și a invitat-o să-i arate catedrala. Sfioasă, văduva proaspătă ca o bucată de brânză a acceptat. În catedrala mare a lui Pandele s-a creat legătura scară. A urmat patul și apoi nunta, cu Salam și alte mezeluri bașca nașul Gigi Becali în capu' la masă. 170 000 de euro și-a tras Pandeleasa de la nuntă, bani pe care, parțial, i-a dat cu împrumut. Retrasă din afaceri dar și din presă, unde, de fapt, n-a fost niciodată dacă judecăm după golăniile la drumul mare pe care le comitea, madam Firea Pandele a aterizat în parlament pe listele USL. După o carieră fulminantă presărată cu mitocănii a fost nominalizată de pușcăriașul Liviu Dragnea ca candidată (n-am putut evita cacofonia, scuze) la Primăria Capitalei.

În acest răstimp, în calitate de senator, Pandeleasa își ia o amendă de 1000 de lei pentru infracțiunea de ultraj. Mai exact pentru limbajul de mahala pe care țața Pandele l-a avut la adresa Narcisei Iorga. Parchetul spunea că „fapta de ultraj prin amenințare”, comisă de Firea, „nu prezintă gradul de pericol social al unei infracțiuni”. Instanța precizează însă că, având în vedere că a fost comisă prin intermediul unei televiziuni, „fapta (...) nu este lipsită de orice pericol social, ci prezintă acel pericol necesar şi suficient pentru a atrage aplicarea unei sancțiuni cu caracter administrativ”, respectiv o amendă în cuantum de 1.000 de lei. Dosarul s-a frecat vreo 3 ani iar Pandeleasa s-a scos grație unei anchete derulate în reluare de conducerea PSD a Parchetului General.

Pandeleasa și administrația, baba și boxul

Din această cronologie care urmărește fidel repere importante ale doamnei Pandele Firea Vrânceanu Gabriela rezultă foarte clar că doar un tâmpit ar putea pune ștampila pe o individă cu asemenea apucături. Dincolo de găurile de milioane de euro, de combinațiile urât mirositoare cu banii Crescent, de mitocăniile grobiene revărsate în intervențiile publice Pandeleasă nu-i decât o formă fără fond. O demonstrează din plin așa zisul program politic publicat pe propriul site în care bate câmpii de-i lasă lați. Spre exemplificare, iată ce părere are Pandeleasa despre susținerea învățământului:

„Nu putem avea pretenții să ne dezvoltăm ca țară dacă educația nu este o prioritate. Iar dacă investițiile în infrastructură sunt în sarcina administrațiilor publice locale, iar eu ca primar voi investi în școlile din Capitală – de la modernizarea cabinetelor medicale din scoli, la introducerea unor autobuze pentru școlari şi la investiții în programe de tip „scoală după școală”,  salarizarea cadrelor didactice, a bugetarilor în general, ține de guvern. Care dacă nu face față acestei provocări, poate ar fi cazul să lase locul pentru cei care vor și pot să facă acest lucru”.

Fiul senatoarei PSD Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a picat examenul de bacalaureat. Notele obținute de Tudor Ştefan Firea, fiul președintei PSD Ilfov din prima sa căsătorie, sunt extrem de mici. El a obținut nota 1.2 la Limba Română, 5.15 la Istorie şi 3.6 la Sociologie, fiind astfel declarat respins. Fiul Gabrielei Firea a absolvit cursurile școlii The Mark Twain International School din Voluntari. Școala privată urmată de odrasla Pandelesei costă 40.000€ pe an. Or, dacă ea n-a fost în stare să facă din educația fiului ei o prioritate, cum va face asta pentru odraslele alegătorilor?

Articol apărut în Academia Caţavencu, nr. 7 (1206) - 9-22 mai 2016

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Ana Andrew

  01 decembrie 2018 15:37

  Marturie despre cum a fost transformata via?a mea betty.mabel227gmail.comNumele meu este Ana Andrew locuiesc în Bucure?ti ?i sunt fericita astazi? Mi-am spus eu ca orice împrumut de împrumut care mi-ar putea schimba via?a ?i familia mea, o voi îndruma pe orice persoana care cauta împrumut pentru ei. Daca ave?i nevoie de împrumut ?i sunte?i sigur ca ve?i plati împrumutul, contacta?i-i ?i spune?i-le ca Ana Andrew v-a referit la ele. adresa?i-va doamnei Betty Mabel prin betty.mabel227gmail.com Numărul meu de telefon Whatsapp 1929 267-7281

  raspunde comentariului
 • John Robert

  21 noiembrie 2018 18:12

  O ZI BUNA,Oferta de credit fiabilă se aplică acum și obțineți un împrumut! Aceasta este o oportunitatepentru cei care suferă de probleme financiare și pentru cei care doresc turbulențe financiare în Româniaviața lor, oferim credit la o rată a dobânzii foarte rezonabilă de 2, oferimtoate tipurile de împrumuturi pentru a ajuta națiunea de stres financiar. Mulți suntsuferă și au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți nivelul de trai, mulți sunt în afarade muncă și au nevoie de ajutor financiar pentru a începe o afacere, multe dintre cele financiareasistența trebuie să își lichideze conturile și datoriile. Aceasta este o decizie înțeleaptăpentru tine acum. Oferta noastră de împrumut este garantată fără garanțiiîntrebare. În calitate de solicitant de împrumut, solicitați un împrumut cu detaliilecontactul meu de mai jos. Nume John E-mail mrjohnrobertloanfirmgmail.com

  raspunde comentariului
 • KUMAH JAMES

  24 octombrie 2018 3:34

  Vă interesează un împrumut? oferim tot felul de asistență financiară tuturor persoanelor. "Împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de investiții, consolidare acasă Împrumut, împrumut Împrumut și împrumut de companie la nivel mondial.Rata dobânzii este de 3 pe an.De asemenea, oferim consultanță financiară pentru clienții noștri.if aveți vreun proiect bun sau doriți să începeți o afacere și aveți nevoie de împrumut pentru ao finanța, contactați-ne imediat pentru a putea discuta, a semna acordul și apoi a vă finanța proiectul sau afacerea pentru dvs. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru toate nevoile dvs. financiare Contactați-ne prin e-mail midland.credit2gmail.com

  raspunde comentariului
 • KUMAH JAMES

  24 octombrie 2018 3:34

  Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.Serviciile noastre includ urmatoarele -* Credite pentru investitori*Consolidarea datoriilor* Al doilea ipotecar* Credite de afaceri*Imprumuturi personale* Împrumuturi internaționaleNici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100 garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi Răspundeți prompt la acest e-mail midland.credit2gmail.comNumele companiei MIDLAND CREDIT HOMECompania Email midland.credit2gmail.comCompania NMLS ID 315276.Site-ul companiei midlandcreditonline.comMotto Investiții pentru generații.

  raspunde comentariului
 • jack berry

  23 iulie 2018 5:28

  Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos Email aseiamicrofanancegmail.com

  raspunde comentariului
 • jack berry

  23 iulie 2018 5:28

  Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos Email aseiamicrofanancegmail.com

  raspunde comentariului
 • KUMAH JAMES

  24 aprilie 2018 14:35

  Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.Serviciile noastre includ urmatoarele -* Credite pentru investitori*Consolidarea datoriilor* Al doilea ipotecar* Credite de afaceri*Imprumuturi personale* Împrumuturi internaționaleNici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100 garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi Răspundeți prompt la acest e-mail midland.credit2gmail.comNumele companiei MIDLAND CREDIT HOMECompania Email midland.credit2gmail.comCompania NMLS ID 315276.Site-ul companiei midlandcreditonline.comMotto Investiții pentru generații.

  raspunde comentariului
 • Samuel

  05 martie 2018 14:55

  În prezent, acordăm sprijin financiar persoanelor fizice, rechinilor de împrumut,Companiile și companiile la un preț accesibil, pentru mai multe informațiicontactați-ne astăzi cu dvs.Numele complet,Adresa,Țară,Număr de telefonE-mail,Sumă împrumutatăduratăVenit lunarScopul împrumutuluiRețineți Toate răspunsurile trebuie trimise la samuelprince562gmail.com

  raspunde comentariului
 • Alicia Radu

  08 februarie 2018 14:02

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2. Ne puteți contacta prin e-mail prin aliciaradu260gmail.comAPLICAREA DATELOR1 Denumirea ...........................2 Țara .......................3 Adresa ......................4 Sexul ........................5 Starea civilă .............6 Ocupația ................7 Numărul de telefon ...........8 poziția în locul muncii .....9 venit lunar ....................10 Suma împrumutului .........11 durata împrumutului .....12 Scopul împrumutului ..................13 Data nașterii ........................Mulțumesc.

  raspunde comentariului
 • MIKE JACK

  20 decembrie 2017 16:03

  Bună ziua Ofertă de împrumut de căsătorie, Căutați un împrumut de afaceri, împrumut personal, ipotecă, împrumut auto, împrumuturi, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc .. Sau aveți un împrumut de la o bancă sau o bancă financiară configurație a fost respins sau mai multe motive, un creditor privat, împrumuturi pentru întreprinderi și persoane fizice, la o rată a dobânzii scăzută și la prețuri accesibile de 3. Interesat? Contactați-ne pentru a trata împrumutul după transfer în termen de 24 de ore. E-mail de contact benlarryfunds1gmail.com whatsapp 1 909 -375-5479

  raspunde comentariului
 • Kumah James

  11 decembrie 2017 13:52

  Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.Serviciile noastre includ urmatoarele -* Credite pentru investitori*Consolidarea datoriilor* Al doilea ipotecar* Credite de afaceri*Imprumuturi personale* Împrumuturi internaționaleNici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100 garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi Răspundeți prompt la acest e-mail midland.credit2gmail.comNumele companiei MIDLAND CREDIT HOMECompania Email midland.credit2gmail.comCompania NMLS ID 315276.Site-ul companiei midlandcreditonline.comMotto Investiții pentru generații.

  raspunde comentariului
 • Jorge

  07 decembrie 2017 9:59

  Buna,Care sunt nevoile dvs. financiare?Oferim împrumuturi de la minimum 2.000,00 euro până la maximum 100.000.000 euro, cu o durată confortabilă care variază de la 1 la 30 de ani, la o rată a dobânzii foarte redusă de 2.Aveți nevoie de un împrumut de afaceri?Aveți nevoie de un împrumut personal?Vrei să cumperi o mașină?Doriți să refinanțați?Aveți nevoie de un împrumut ipotecar?Aveți nevoie de un capital imens pentru a începe propunerea de afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există nicio cale de ieșire, iar povara financiară persistă?Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o eventuala cooperare in afaceri.Contactați-ne prin e-mail jdfinancier.agenciayandex.com

  raspunde comentariului
 • Access Loan

  05 decembrie 2017 6:46

  Ești o afacere sau o femeie? Sunteți în orice situație financiară sau facețiAveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Ne putem satisface nevoile financiare cu mai puținprofit, indiferent de situație. Prin urmare, vă finanțămDoar 3. Indiferent de circumstanțele dvs., de auto-angajați, pensionari,Evaluarea necorespunzătoare ne-ar putea ajuta. Rambursare flexibilă de peste 3-20An. Deci, puteți să vă rezolvați datoriile sau să vă plătiți facturile sau să fugițiO companie frumoasă? Contactați-ne la ACCESS LOAN CASH.A Împrumuturi personale și dezvoltarea afacerilor,B Înființarea de afaceri, educație,C consolidarea datoriilor,D împrumuturi cu bani grași.E-mail de contact accessloancashgmail.com

  raspunde comentariului
 • Access Loan

  05 decembrie 2017 6:42

  Ești o afacere sau o femeie? Sunteți în orice situație financiară sau facețiAveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Ne putem satisface nevoile financiare cu mai puținprofit, indiferent de situație. Prin urmare, vă finanțămDoar 3. Indiferent de circumstanțele dvs., de auto-angajați, pensionari,Evaluarea necorespunzătoare ne-ar putea ajuta. Rambursare flexibilă de peste 3-20An. Deci, puteți să vă rezolvați datoriile sau să vă plătiți facturile sau să fugițiO companie frumoasă? Contactați-ne la ACCESS LOAN CASH.A Împrumuturi personale și dezvoltarea afacerilor,B Înființarea de afaceri, educație,C consolidarea datoriilor,D împrumuturi cu bani grași.E-mail de contact accessloancashgmail.com

  raspunde comentariului
 • Access Loan

  05 decembrie 2017 6:41

  Ești o afacere sau o femeie? Sunteți în orice situație financiară sau facețiAveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Ne putem satisface nevoile financiare cu mai puținprofit, indiferent de situație. Prin urmare, vă finanțămDoar 3. Indiferent de circumstanțele dvs., de auto-angajați, pensionari,Evaluarea necorespunzătoare ne-ar putea ajuta. Rambursare flexibilă de peste 3-20An. Deci, puteți să vă rezolvați datoriile sau să vă plătiți facturile sau să fugițiO companie frumoasă? Contactați-ne la ACCESS LOAN CASH.A Împrumuturi personale și dezvoltarea afacerilor,B Înființarea de afaceri, educație,C consolidarea datoriilor,D împrumuturi cu bani grași.E-mail de contact accessloancashgmail.com

  raspunde comentariului
 • Adrian Salcedo Donato Rosario

  30 noiembrie 2017 1:22

  Oferta de imprumutSunteți informat că domnul Aadrian Salcedo Donato Rosato oferă în prezent împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și organismului de cooperare cu rate de dobândă accesibile de 2.Ne putem permite să vă dăm credit și acest împrumut vă va ajuta foarte mult în viața voastră. Oferim clienților noștri un serviciu bunSunteți în dificultate financiară sau specificați? Ați fost vreodată respinsă de bănci sau doriți să rezolvați datoriile pentru a vă plăti factura o dată pentru totdeauna, trebuie să vă determinați banii de afaceri. Iată o oportunitate pe care nu o puteți pierde vreodată. Aici este o mare oportunitate în care puteți obține împrumutul mai repede și mai ușor, vă puteți construi propriul vis, un proprietar de afaceri independent și personalul deveniți antreprenor.Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne vizitați la CAPITAL LOAN CENTER prin e-mail la adresa de contact adriansalcedodonatorosatogmail.com de mai sus. Garantăm un serviciu transparent și eficient.Te pot ajuta cu un împrumut.Sunteți obligat să furnizați următoarele informații pentru a ne permite să continuăm cu împrumutul dumneavoastră.DATE DE APLICARE DE ÎMPRUMUT1 Numele complet2 Teren3 Adresa4 Statul5 Sex6 Starea civilă7 Ocupația8 Număr de telefon9 Poziția actuală în locul locului de muncă10 Venit lunar11 Suma împrumutului necesară12 Durata împrumutului13 Scopul creditului14 Religie .15 Ați aplicat vreodată16 Data nașteriiContactați-ne astăzi prin e-mail adriansalcedodonatorosatogmail.comNe putem permite să oferim acest împrumutDomnul Aadrian Salcedo Donato RosatoMulțumesc.

  raspunde comentariului
 • Wattles Robert

  28 noiembrie 2017 8:47

  Obțineți un împrumut rapid și legit aici la o rată a dobânzii scăzută de 2, contactați-ne la robertwattles11gmail.com

  raspunde comentariului
 • Wattles Robert

  28 noiembrie 2017 8:45

  Obțineți un împrumut rapid și legit aici la o rată a dobânzii scăzută de 2, contactați-ne la robertwattles11gmail.com

  raspunde comentariului
 • ufzsaunem

  24 octombrie 2017 11:13

  davete-a.anchor.com URL=httpdavete-u.comdavete-u.anchor.comURL httpdavete-t.com httpdavete-t.com httpdavete-t.com httpdavete-t.com httpdavete-t.com httpdavete-t.com httpdavete-t.com httpdavete-t.com ofalokiro

  raspunde comentariului
 • idihijado

  24 octombrie 2017 11:13

  iiqzamop-a.anchor.com URL=httpiiqzamop-u.comiiqzamop-u.anchor.comURL httpiiqzamop-t.com httpiiqzamop-t.com httpiiqzamop-t.com httpiiqzamop-t.com httpiiqzamop-t.com httpiiqzamop-t.com httpiiqzamop-t.com httpiiqzamop-t.com etiimeewa

  raspunde comentariului
 • empifon

  24 octombrie 2017 11:13

  uldqeropu-a.anchor.com URL=httpuldqeropu-u.comuldqeropu-u.anchor.comURL httpuldqeropu-t.com httpuldqeropu-t.com httpuldqeropu-t.com httpuldqeropu-t.com httpuldqeropu-t.com httpuldqeropu-t.com httpuldqeropu-t.com httpuldqeropu-t.com ulupojer

  raspunde comentariului
 • PAULA PINTO

  15 octombrie 2017 16:04

  Buna,numele meu este Paula Pinto, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 15000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în aprilie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Ana Michael, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Ana Michael, vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și poate continua Dumnezeu să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că sunt mulți escroci, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă numai prin doamna Ana Michael și puteți să o contactați prin e-mail anamichaelguarantytrustloans gmail.com. de asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu paulapinto890gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.Mulțumesc.

  raspunde comentariului
 • Ramona Enache

  15 octombrie 2017 16:04

  Numele meu este Ramona Enache, locuiesc în orașul Craiova și adresa mea este str. Bucovina, nr.11, bl. I30, sc.1, România.Sunt un om de afaceri și am apelat la bănci pentru asistență în împrumut, dar cerințele și cerințele lor erau prea mari pentru mine, așa că am decis să caut online dacă voi vedea un creditor privat de unde pot împrumuta de la o rată scăzută a dobânzii.Ca urmare a căutării mele pentru o companie de împrumuturi de încredere, am văzut un alt anunț online și numele companiei este COMPANIA DE ÎMPRUMUTURI MONDIALE. Am pierdut cu ei suma de 8.500 de euro și până în ziua de azi nu am primit împrumutul pentru care am depus cererea.Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care lucrează într-o fermă de pește care a solicitat un împrumut și a primit împrumutul, ea ma introdus într-o companie de încredere în care funcționează doamna Ana Michael directorul filialei și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările mele pe care le-am depus și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când am primit împrumutul meu pentru o dobândă scăzută fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o.Așadar, sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în România și în alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau celălalt pentru a vă contactaDoamna Ana Michael prin e-mail ANAMICHAELGUARANTYTRUSTLOANSGMAIL.COMPuteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail RAMONAENACHE954GMAIL.COM

  raspunde comentariului
 • ANA MICHAEL

  15 octombrie 2017 16:03

  Bună ziua tuturor!Aceasta este de a informa publicul larg că societatea noastră de împrumut este o organizație globală de creditare dedicată furnizării de împrumuturi în numerar rapid securizate persoanelor fizice și companiilor calificate, la o rată a dobânzii subvenționate pe an. Am ajutat numeroși indivizi și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare din întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care vă îngrijește de nevoile dvs. de finanțare. Vom avea grijă de voi în întregul proces.oferim împrumuturi tuturor, la o rată a dobânzii scăzută. Categoriile de credite pe care le oferim sunt enumerate mai jos,Oferim următoarele tipuri de împrumuturi1 Împrumuturile studenților2 IMPOZITE3 ÎMPRUMUTURI PERSONALE4 ÎMPRUMUTURI DE AFACERI5 ÎMPRUMUTURI LA ACEASTA6 ÎMPRUMUTURI CONSOLIDATE7 ÎMPRUMUTURI AUTO8 ÎMPRUMUTURI PENTRU VETERANIVino la biroul nostru de astăzi și experiență de împrumut oportunități ca niciodată înainte.Și dacă nu puteți veni la biroul nostru, ne puteți contacta prin e-mailMRS ANA MICHAEL anamichaelguarantytrustloansgmail.comMRS RUTH JAMES ruthjames608gmail.comMulțumesc

  raspunde comentariului
 • Mr Paul Green

  03 august 2017 9:13

  Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a vă rezolva problemele financiare? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi auto, împrumuturi bancare și împrumuturi pentru plata facturilor. Dacă sunteți interesat de bunăvoință Contactați-ne paulloanfundshelp1gmail.com Numărul de ceas 919066210641Toate cele buneDl Paul Green

  raspunde comentariului
 • richard

  09 mai 2017 22:07

  Buna,Căutați împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi pentru autoturisme, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru consolidarea datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. De altfel, ați fost refuzat creditul dintr-o bancă sau din punct de vedere financiar pentru unul sau mai multe motive. Tu bine soluțiile de credit! Sunt un pastor, un creditor privat, împrumuturi pentru întreprinderi și persoane fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3. Interes? Vă rugăm să ne contactați pentru procesarea transferului de credit în termen de 48 de ore. CONTACT richardburnjonesgmail.comDetalii privind cerereaNumeData nasteriiSexStarea civilăAdresaLocațieStatCod postalȚarăTelefonE-mailScopul statutului împrumutuluiSumă împrumutatăDurata împrumutuluiVenitul lunar net.Vă rugăm să reveniți cât mai curând cu informațiile de mai sus pentru mai multe informații.Sperăm să audă de la dvs.Vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze,Dle Richard

  raspunde comentariului
 • Elizerbeth logan

  08 aprilie 2017 1:52

  Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, personale sauscopul afacerii? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes3 pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirmgmail.com

  raspunde comentariului
 • Elizerbeth logan

  08 aprilie 2017 1:50

  Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, personale sauscopul afacerii? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes3 pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirmgmail.com

  raspunde comentariului
 • harry morgan

  22 februarie 2017 23:55

  URGENT OFERTA ÎMPRUMUT GENUINE APLICA ACUM.Ai nevoie de un împrumut de urgență sau de orice alt tip de asistență financiară?Noi oferim toate tipurile de împrumut la trei procente 3 de interes. e-mail-ne acumprin harry50loanfirmgmail.com cu următoarele informațiiNumele completData de nasterețarăocupaiesumă împrumutatăDurata credituluiScopul credituluivenit lunarVă rugăm să scrie din nou daca sunteti interesati pentru mai multe informatii prin contact nostru de mai josEMAIL harry50loanfirmgmail.comSalutari,Harry Morgan

  raspunde comentariului
 • harry morgan

  22 februarie 2017 23:55

  URGENT OFERTA ÎMPRUMUT GENUINE APLICA ACUM.Ai nevoie de un împrumut de urgență sau de orice alt tip de asistență financiară?Noi oferim toate tipurile de împrumut la trei procente 3 de interes. e-mail-ne acumprin harry50loanfirmgmail.com cu următoarele informațiiNumele completData de nasterețarăocupaiesumă împrumutatăDurata credituluiScopul credituluivenit lunarVă rugăm să scrie din nou daca sunteti interesati pentru mai multe informatii prin contact nostru de mai josEMAIL harry50loanfirmgmail.comSalutari,Harry Morgan

  raspunde comentariului
 • ana daro

  05 iunie 2016 14:14

  La cele scrise in articol as adauga veninul scuipat de individa cu ocazi alegerilor ptr. presedintie si mierea ce i se scurge prin colturile gurii ,acum, cand se prezinta in fata bucurestenilor.

  raspunde comentariului
 • ana daro

  05 iunie 2016 14:13

  La cele scrise in articol as adauga veninul scuipat de individa cu ocazi alegerilor ptr. presedintie si mierea ce i se scurge prin colturile gurii ,acum, cand se prezinta in fata bucurestenilor.

  raspunde comentariului
 • azi capitala maine tara

  05 iunie 2016 11:06

  Victorie meritata dupa curajul de a zgaria obrazul marlanului Basescu.

  raspunde comentariului
+