Gâdea: ”Dacă aduceam și moaștele lui Voiculescu la pupat, adunam bani cât să plătim datoria la ANAF!”

de Spartakus , 20 februarie 2016
Gâdea: ”Dacă aduceam și moaștele lui Voiculescu la pupat, adunam bani cât să plătim datoria la ANAF!”

Măreața adunare populară organizată ieri de trustul Intact în Piața Constituției a dovedit, o dată în plus, atașamentul față de valorile democratice ce animă poporul antenist, cel care a votat, votează și va vota și după trecerea la cele veșnice cu Dragnea și PSD. Oamenii i-au ovaționat la scenă deschisă pe Gâdea, Badea, Ciuvică, Dana Grecu, Sandra Stoicescu, Răzvan și Dani, pițipoancele lui Răzvan și Dani, Morar, glumele lui Morar, piața devenind, pentru câteva ore, un veritabil vulcan, în care singurul nespălat pe creier a fost Cerebel.

Declarațiile înflăcărate ale lui Ciuvică, îndemnurile la revoluție iacobină ale veșnic revoluționarului Mircea Badea, care, profitând de faptul că în piață nu erau motocicliști, ci doar pensionari care se deplasează cu RATB-ul, a chemat lumea la bătaie și smardoială, apelurile plângăcioase ale Danei Grecu, care s-a lăsat, din obișnuință, în genunchi, uitând că nu e nici zi de leafă și nici nu se află în fața lui Felix, au adus o mare bucurie în sufletele manifestanților prezenți, care au aplaudat de le săreau protezele de entuziasm.

Bucuros că a dovedit încă o dată, țării întregi, cât de mult îi iubește poporul antenist, răspopitul Gâdea a avut însă și un mare regret: că nu i-a venit ideea de a scoate din pușcărie niște moaște de-ale lui Voiculescu: ”Ar fi trebuit să-i cer domnului Voiculescu, la ultima mea vizită la vorbitor, niște unghii, niște fire de păr, chiar și niște pârțuri, pe care să le fi băgat într-o cutie aurită și să scriem pe cutie ”Moaștele Sfântului Varanie, ocrotitorul prostimii”. Sunt convins că, la câți idioți erau în piață, dacă dădea fiecare câte zece lei să le pupe și să le atingă, scoteam o grămadă de bani. Și le țineam la pupat până adunam toți banii ca să plătim datoria la ANAF. Ce-ați văzut ieri în piață e doar vârful aisbergului, în țară mai avem sute de mii de fani care ar da și ei bucuroși bani ca să ne scape de datorii. Chiar ne bate ideea să procedăm astfel, dar deocamdată așteptăm să vedem ce face iubitul nostru președinte, românul adevărat Klaus Iohannis, fiindcă s-ar putea să nu mai fi nevoiți să strângem noi banii din moaște doar de la fanii noștri, ci să ne ajute domnul președinte și să ia bani de la toți românii, ca să ne plătească nouă datoriile. Asta chiar ar fi o Românie a lucrului bine făcut”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • mada

  21 februarie 2016 15:17

  Din titlu inteleg ca-i doreste moartea sefului sau. Spunea un jurnalist de la alta televiziune ca acolo sunt si jurnalisti de calitate insa n-a spus nivelul a I-a, a III-a Dupa cum vorbesc public, sunt de maaare calitate si morala si jurnalistica - libertate de exprimare democratica in toata regula frate. Ce multe au de invatat copiii !!!

  raspunde comentariului
 • marcela

  21 februarie 2016 8:27

  Posibilitate foarte buna de castigat bani! Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa repede veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Cautam persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de emailmarceladumitrascyahoo.es

  raspunde comentariului
 • ANONIMUS

  20 februarie 2016 13:38

  Academia Catavencu din cate vad eu sunte-ti de partea Academiei Baisexu.

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  20 februarie 2016 9:47

  Deocamdata, Dl Iohdranes, a fost de acord ca romanii ce vor lucra in Anglia, sa nu mai primeasca, timp de 4 ani beneficiile sociale cuvenite deci sa fie, clar , DISCRIMINATI ! !

  raspunde comentariului
+