GALERIE FOTO: Vezi ce tatuaje ar mai fi putut să-și facă pe spate Elena Udrea

de Academia Caţavencu , 09 august 2016

La o recentă postare pe pagina personală de Facebook, fosta soție a domnului Dorin Cocoș a atașat și o poză cu dumneai cu cârca goală, dar nu ca să vadă admiratorii ce mișto s-a bronzat ea de la sapă, de când nu mai merge prin locații exotice, ci ce tatuaj tare și-a scris cu pixul. Pe spinarea de cărat saci cu coceni a Duamnei apare cuvântul ”Fericire”. Dar nu tatuat, căci canoanele ortodoxe pentru care Elena Udrea a făcut, de câteva zile, o veritabilă fixație, interzic tatuajele, ci scris cu pixul. Cine să-i fi scris Elenei pe spate, nu știm, dar, judecând după faptul că domnul Băsescu a cam băut cerneala la școală, când era mic, deci nu i-a mai rămas decât pixul, am avea o vagă bănuială. Oricum, nouă mesajul ne-a plăcut f.f.f. mult, ca și spatele Duamnei, așa că ne-am gândit și la alte mesaje pe care le-ar putea transmite domnia ei tot cu posteriorul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Anton

  21 septembrie 2016 14:50

  Dupa doua saptamini nu DUPA DOUA ZECI DE ANI - nu vreau sa plagiez , cu toate ca se poarta in Romania aflam ca doamna de mai sus a fost intr-adevar admisa la un INSTITUT TEOLOGIC ORTODOX din Cluj . A fost admisa a patra pe lista cu o medie peste nota opt !Si mai aflam ca urmeaza sa infiinteze tot doamna de mai sus un Institut propriu numit AL FERICIRII !Ei asta e tare de tot si ma intereseaza si pe mine - cu toate ca sint deja in a doua tinerete .Mai era unul , Bivolaru , parca , cel cu ceva spirale si camasi mov nespalate si puturoase . Si el incerca sa-i faca pe oameni fericiti - fetele tinere frumoase si blonde ca sa nu zic naive erau cele mai vizate .Una dintre ele i-a adus si sfirsitul carierei . Dar ce ne mai miram , doar legenda spune ca si marele ATTILA al hunilor ar fi fost dus in pierzanie de o tinerica frumoasa - ea nu era blonda ! Asa ca doamna de mai sus s-a gindit sa ne fericeasca pe toti cu aceasta viitoare INTITUTIE a FERICIRII .Ma intreb daca se pot inscrie si persoane de virsta mea . As putea urca pe bolovanii pe care s-a urcat si doamna ca sa fiu inconjurat si sa absorb acele unde misterioase despre care zic toate babele ca fac bine la vezica urinara Sper ca acel Institut sa aiba si un WEB si sa se poata face inscrieri on line . Nu stiu daca plata se va face doar CASH sau si cu VISA !Pina atunci insa astept si abia astept sa devin si eu membru . Ce mai fericire imi poate aduce aceasta doamna . Multe succesuri ii urez in continuare

  raspunde comentariului
 • Anton

  01 septembrie 2016 20:34

  Academia Catavencu a auzit probabil ca Doamna Udrea doreste sa-si ia doctoratul in TEOLOGIE ! Si-a si publicat pina si un zilnic TO DO LIST !Printre altele MICUL DEJUN- PEPENE VERDE PRINZ - MAI MULT PEPENE VERDE SA FAC O FAPTA BUNA ... Adaug eu cu de la MINE sugestii dupa prinz - PRIMA BANANA URMEAZA IMEDIAT- A DOUA BANANA APA PLATA - si mai multa apa plata...la dus A TREIA BANANA A PATRA SI ULTIMA KALMARE desavirsita fapta buna !donez poseta LOUIS VOUTON la o casa de batrini - pentru un loc in viitorul Parlament Inca o banana CINEZ- PEPENE ROSU si GINSENG merg la culcare si visez la ...banane Pe miine , gloata !

  raspunde comentariului
+