HomePoliticGalerie FOTO Vezi imagini INEDITE cu Ponta și Antonescu...

Galerie FOTO Vezi imagini INEDITE cu Ponta și Antonescu certându-se

Paparazzi politici ai Academiei Cațavencu (da, avem și așa ceva, nu numai pentru fufe mondene, care sunt bătrân, bolnavi și fără vitamine) au surprins zilele acestea imagini inedite cu liderii USL, co-președintele Ponta și co-președintele Antonescu, luându-se la harță pe tema Roșiei Montane.

Acum, că USL-ul urma să se destrame la un moment dat era de așteptat, căci doar e un pursânge anus contra naturii. Erau semnale puternice că deputatul Viorel + premierul Victor aveau să se unească în candidatul la prezidențiale Victor Viorel Ponta. Mașinăria de voturi a USL, cu tot cu morți incluși ar fi fost irosită inutil pe un Antonescu instabil din toate punctele de vedere, mai puțin somnul.

Însă, eu unul, nu mă așteptam ca declicul să vină din pricina subiectului Roșia Montană. Că doar sunt n probleme mult mai serioase decât RMGC, printre care amintim Sănătatea, Educația, Infrastructura, Economia și meciurile Stelei. Ei bine, iată că căsnicia din interes pare să fi ajuns la un final total neglorios după ce Ponta a declarat că nu-l va susține pe Antonescu la alegerile din 2014.

Noi n-am stat mult pe gânduri și am trimis paparazzi sus-amintiți să-i pândească pe cei doi lideri politici. Ați putea crede că cei doi s-au certat până acum doar la nivel declarativ. Pozele, pe de altă parte, dovedesc contrariul, după cum puteți vedea și dumneavoastră în galeria de mai jos:

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare