HomePoliticGigi Becali va candida la Stâna de Vale, din...

Gigi Becali va candida la Stâna de Vale, din partea PNL

Gigi Becali a declarat că a fost sunat de Crin Antonescu imediat după protestul său pe stâlpul din fața Cotrocenilor și  au căzut de acord asupra unui protocol: Gigi susține PNL și USL, la schimb primind un loc pe listele de candidatură. Această propunere a lui Crin Antonescu face parte din noua tactică politică a PNL-ului, de a oferi locuri pe listele electorale oricui susține partidul la alegeri. De aceea pe listele sale se vor găsi în timp numeroși patroni de echipe de fotbal, vedete, florărese, preoți și administratori de bloc. E loc pentru toată lumea.

Deci, io, am fost sunat de Crin. Care-mi place foarte mult că e român ca mine, nu  hahaleră ca Băsescu. Și Crin mi-a zis «Hai, domnu’ Becali, vă rog eu, candidați din partea partidului nostru, că vă stimez mult și-mi place enorm de dumneavoastră». N-am putut să-l refuz, că io nu refuz românul adevărat. Oricum, dacă merge treaba cu alianța asta, poate când iese președinte, și sigur iese cu mine, mă pune premier sau ministru la ceva, văd eu. Și facem țara asta cea mai bună și dreaptă”, a declarat europarlamentarul.

Cristi Borcea este următoarea mișcare de imagine a PNL-ului, o decizie în acest sens fiind așteptată în următoarele zile.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare