Îl poți scoate pe Dragnea din Teleorman, dar nu poți scoate Teleormanul din Dragnea

de Corina Băcanu , 21 ianuarie 2017
Îl poți scoate pe Dragnea din Teleorman, dar nu poți scoate Teleormanul din Dragnea

"Parveniţii sunt ca maimuţele, având aceeaşi dibăcie ca ele; te uiţi la ei de jos în sus, le admiri agilitatea la căţărat; dar când ajung pe culme, nu le mai vezi decât părţile ruşinoase."- Balzac.

Domnule, nimic nu se compară cu tenaciatea și consecvența parvenitului iar pentru asta Liviu Dragnea merită o strângere de mână. Iar când parvenitismul se îmbină cu cocălărismul, atunci putem spune că tocmai am descoperit "Moțul la Treabă", "Miezul la Patrie", Esența cu Mustață care îi face pe dușmani să facă atac cerebral de atâta invidie iar pe adoratori să mai agațe trei icoane în cui.

Domnule Dragnea, da, pe noi ăștia care nu dăm doi bani pe tine, care simțim un fel de milo-silă vizavi de tine, care știm că ți-ai plătit un bilet de câteva sute de mii de Euro ca să faci 6 fotografii strâmbe când Trump te observă cu privirea periferică, ne perpelim de invidie. Nu, nu râdem de tine, doamne ferește. Având în vedere țara în care trăim și știind câte ai îndurat ca să ajungi aici, recunoaștem: ne roade pizma. Să fii lipsit compet de simțul ridicolului, de conșțiință, de moralitate, de modestie, de rațiune și de bun simț reprezintă azi un lux al caracterului, pe care puțini îl au. Cred că nu ți-a fost ușor să devii de la un simplu consilier local în Turnu Măgurele, ditamai șefu la PSD. Pentru asta, numai tu știi câte ai îndurat: ordinele lui Miron Mitrea, lătratul lui Gabriel Oprea, aerele lui Emil Boc, scuipații lui Marian Vanghelie, fonfleurile lui Mircea Geoană sau golănismele ieftine ale lui Victor Ponta. Toate astea pentru ca azi, în sfârșit, să te eliberezi de toți acești oameni care te-au traumatizat și te-au umilit ca pe un orfan de la Casa de Copii și să le arăți tu lor pozele cu Trump. Și nouă, bineînțeles, ăștia care facem mișto de tine pe Facebook.

Dar să știi, dragă Dragnea, că noi, proștii care mergem la muncă, fraierii care ne plătim taxele și impozitele, naivii care nu suntem condamnați cu suspendare, habarniștii care nu am îndurat niciodată umilința de a-i avea șefi pe Geoană sau Ponta, în adâncul sufletelor noastre te admirăm. Pentru răbdarea ta de a fi slugă atâța ani până în momentul zvâcului, noi îți dăm like la poze și pentru 5 minute ne vom imagina că Trump știe cine ești și cum te cheamă.

Domnule Dragnea, ți-ai câștigat dreptul de a fi invidiat! Pentru că, a izbuti în viață, așa cum ai făcut-o dumneata, este numai datorită unei munci asidue în jurul unei idei fixe: să moară într-o zi dușmanii! Ca orice parvenit, ai nevoie de expunere, îți inventezi blazoane, te dai emancipat, te consideri important, ești snob de ieri, cauți să fii văzut în companii selecte, afiliat la grupuri elitiste, cică ești rafinat. Din păcate, domnule Dragnea, în pozele cu Trump tot sclav ești. Că, vorba aia, poți scoate domnul din Teleorman dar nu poți scoate Teleormanul din domn.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 15:30

  As vrea sa vad cum sumele respective, investitiile, obtinujterealizate fraudulos, sunt recuperate imediat si sunt constituite venituripatrimoniu la bugetul local sau de stat, dupa cum au fost impuse de acest hot. As vrea sa vad si sume recuperate reprezentand daune la buget, precum si penalizari, ori amenzi. Pentru cetateanul de rand, pentru orice "neglijenta" fara intentie, se dau amenzi de catre ANAF instantaneu 5000 lei ca nu s-a depus la timp o declaratie, chiar daca plata a fost realizata, 5000 lei pentru ca, nu stiu cum, comunicarile transmise prin posta, niciodata nu sunt conforme, 5oo lei pentru ca...... si tot asa. iAR PT PORCUL PEDOFIL TRAFICANT DE COPII SI ORGANE DROGURI jOHANNIS NAZISTULLL PT MEDITATI DIN 1990 PANA AZI DE A CUMPAERAT 6 CASE DECI AVERE DE 3 MILIOANE DE EURO UNDE TB SA PLATEASCA IMPOZIT 1,5 MILIOANE DE EURO, PLUS PENALITATI ACTUALIZARI SI AMENTA EGALA CU PREJUDICIU DECI 9 MILIOANE DE EURO A FACUT PREJUDICIUL STATULUI ROMAN PRIN NEACHITAREA IMPOZITULUI PE PROFIT, MEDITATI FICTIVE INREALIATE EREAU POSTURI VANDUTE LA SCOLI SI LICEEE DE DIRECTORI AJUNTI PROFESORI ANGAJATI APOI LA PRIMARIE PLUS CONTRACTE PAGUBOASE PT SCOLI SI PRIMARIE SI BINENTELES TRAFICUL CU COPII ORGANE DROGURI, COPII II VINDEA LA SATANISTI AFARA SI LA RETELE DE PEDOFILIE SI LA BANCI DE ORGANE IN ALEA 6 CASE ACOLO II TRANSA IARNA CAND EREAU DRUMURILE BLOCAT, FARA II EXPEDIA DIRECT, DEAIA II SI SPUNE VAMPIRUL DIN CARPATI SE STIE CA FACEA BAIE IN SANGE DE VIRGINE SI VIRGINI SI LE BEA SANGELE SA AIBE TENUL FRUMOS. ACEST MONSTRU ZIS SI FRANCKENSCHTAN

  raspunde comentariului
 • Lupsa

  24 ianuarie 2017 15:07

  Oferta sigura pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte cunostinte minime de utilizare a calculatorului word, pdf, email, internet, seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • George

  21 ianuarie 2017 23:58

  Corina are dreptateIar limbajul este prea diplomatic pentru caracterizarea bipedului Dracnea Ciuma rosie astept replica !

  raspunde comentariului
+