HomePoliticGuvernÎn cortul mare al circului de la Casa Poporului...

În cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din nou, cu bile

Lume, lume, circul și varietăți Casa Poporului va prezenta, din nou, un număr excepțional de jonglerie cu bile de vot.

După numărul prezentat de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, prin care a devenit premier, în urmă cu mai bine de trei luni, acum, a venit rândul liderului interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, să jongleze cu bilele pentru scoaterea “Guvernului meu” din scena de la Palatul Victoria.

Social-democrații au colaborat, pentru asigurarea reușitei numărului, cu renumitul scamator și iluzionist, președintele Pro România, Victor Viorel Ponta, care a prezentat o impresionantă jonglerie cu C(i)olacu’.

Momentul culminant al spectacolului din sala mare a Palatului Parlamentului a fost asigurat de scamatorii Uniunii Democrate Maghiare din România, cu o mare experiență în jonglerii guvernamentale.

Circul a acaparat, ca de fiecare dată, plenul reunit al celor două camere.

Show-ul este însă departe de a fi încheiat.

A venit timpul ca iluzionistul de la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis, celebru pentru numerele sale de dispariție, în concedii și delegații, să intre în scenă.

Klaus Iohannis va organiza, mai întâi, o preselecție, deoarece are nevoie de o asistentă sau de un asistent, pentru numerele sale de scamatorie cu viitorul guvern.

Asistentul său, Ludovic Orban, a fost scos din scenă, după ultimul său număr record de aruncat cu ordonanțele de urgență.

Criticii de circ politic vorbesc despre un posibil număr la trapezul înalt între șeful statului și conducerea entuziastă a PSD.

Nu este exclusă nici aducerea unor clovni tehnocrați, de la circul de stat.

Animalele nu mai sunt disponibile la circ, dar de acest lucru nu duce lipsă, în niciun caz, Palatul Victoria.

Rezervația naturală de la Casa Poporului are suficiente jivine dresate, care pot, în orice moment, să fie transferate către sediul Executivului, pentru a asigura, în continuare, spectacolul politic dâmbovițean, recunoscut la nivel internațional.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare