HomePoliticÎn Ponta e Adevărul

În Ponta e Adevărul

Victorașul cel viteaz, cel care omoară zece băsiști dintr-un deschis de gură, a lămurit-o și pe-asta: n-a fost în Dubai pe banii Guvernului, ci pe banii proprii. N-a băut whiskey, cu așa ceva ocupându-se exclusiv Băsescu. Evident că dacă n-a băut/n-a mâncat, nici note de plată nu a achitat. Rareș Bogdan, autorul postării cu nota buclucașă, e noul acoperit Turcescu, însărcinat cu delațiunile băsiste.

 
Surprinzător cît de repede a ieșit candidatul Ponta din campania electorală, când toată lumea minte cu elan patriotic, și a reintrat în pielea Prim-Ministrului grăitor de adevăruri. Să le luăm nemțește, pe rând și meticulos:

– Victor Ponta nu și-a făcut concediul în locații de lux pe banii Guvernului luați de la Popor, ci pe aceia proprii. Adică din salariul de Prim-Ministru pe care Guvernul îl acordă din bugetul luat de la Popor. Mai departe lăsăm cititorii să dezlege ecuația, cu încrederea că nu o vor rezolva aplicând soluțiile lui Gâdea.

– Oricine poate confirma că Ponta nu bea whiskey, fie și din simplul fapt că îi place lui Băsescu. El a consumat doar șampania de vreo 8.000 de lei, Coca și apă minerală – fiecare cu social-democratul preț cam la 30. Plus lichior Jägermeister apreciat arăbește de vreo 80 de ori leul nostru paraleu. Păi, se compară??

– Așa cum afirmase anterior plecării, dl. Ponta și-a petrecut concediul cu familia. Fãră copii și Daciana aflată la Viena, dar braț la braț cu Sebastian Ghiță. Se știe că Ghiță este adevărata famiglie politică a Premierului, fiindu-i nu doar ca un frate, ci și un veritabil Naș. Deoarece famiglia lui Ghiță primește pe bandă rulantă contracte cu Statul de multe milioane în euroi, achitarea bietei note de plată n-a fost decât o mică decontare din datoriile mult mai mari către Finu'.

– E clar de ce Rareș Bogdan stătea, la un moment dat, în cărți pentru șefia TVR: era ofițer acoperit, din partea ofițerilor cinstiți și patrioți. Acum, neieșindu-i lui funcția preconizată, s-a dat cu ofițerii acoperiți trădători care au în Turcescu modelul profesional. Deci, s-o zicem p-aia dreaptă ca Ponta, tot Băsescu e de vină pentru malversațiune. Nu se ducea el cu vaporul în Dubai, încă din timpurile când pentru românii simpli pașaportul era mare bai?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare