Iohannis, obligat să-și suspende toate concediile pe anul ăsta, fiindcă Piersic nu și-a terminat discursul!

de Spartakus , 16 martie 2016
Iohannis, obligat să-și suspende toate concediile pe anul ăsta, fiindcă Piersic nu și-a terminat discursul!

Cum sașii n-au și ei proverbul ăla cu ”îi dai un deget, el îți ia toată mâna” sau îl au, dar e valabil în varianta ”îi dai o casă, el își ia șase”, președintele Iohannis n-a știut la ce pericole se expune invitându-l la Cotroceni pe îndrăgitul actor Florin Piersic. Și asta pentru că, de aseară, Piersic nu s-a mai dezlipit de microfon, ci continuă să vorbească întruna. Evident, președintele, fiind un om politicos, nu a dorit să-l întrerupă, așa că îl ascultă, în continuare, alături de Prima Doamnă și de consilierii mai rezistenți.

Din acest motiv, potrivit surselor noastre, cuplul prezidențial și-a anulat vacanța în care trebuia să plece în această dimineață și chiar și următoarele concedii de anul ăsta, întrucât este clar că Piersic nu are de gând să termine de vorbit prea devreme. ”Președintele are un mare respect pentru Florin Piersic și chiar dacă, prin absurd, și-ar găsi cuvintele necesare, tot n-ar îndrăzni să-l oprească. Am anulat toate rezervările la hoteluri, am pierdut biletele de avion, ne rugăm ca poate de Crăciun să mai tacă domnul Piersic și să mai îmbuce și el o sarma, o fleică, pentru ca președintele să poată pleca măcar atunci în concediu”, ne-a declarat un consilier, între două guri de cafea espresso.

Singurul mulțumit de situație pare să fie șeful administrației prezidențiale, domnul Dan Mihalache, care, în momntul când Florin Piersic și-a început discursul, i-a rugat pe colegii lui: ”Fiți buni și treziți-mă doar când termină”.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • aura

  17 martie 2016 9:37

  si totusi giindind bine la cine este dl JOHANNIS, imi dau seama ca are ceva bun simt el stie foarte bine ca in pozitia in care se gaseste paote sa profite de sistemul COPROFAGIC in care bintuie mirosul coruptiei si totusi el vorbeste putin si rar, si mai ales isi alege cuvintele...c hiar daca si acelea ce le scoate sint totusi tot din sistem...!

  raspunde comentariului
 • aura

  17 martie 2016 9:31

  E X C E L E N T ....! il iubesc pe dl FLORIN PIERSIC SI ASTA ASTEPT DE LA DINSUL...! SANATATE DLE PIERSIC SI VIATA LUNGA... eu v as propune ca presedinte...! ce parere aveti???va trimit toate iubirea mea universala.... totala fara sfirsit si fara conditie... singura ar fi sa ramineti ROMANUL MARE CE TOTDEAUNA AM VAZUT IN DV...!

  raspunde comentariului
+