HomePoliticJos cu criminalul guvern Boc!

Jos cu criminalul guvern Boc!

Trăim nişte vremuri cumplite, fraţi români! Guvernul Boc este cel mai dezastruos din câte a avut România în ultimele secole! Nici Chivu Stoica, Ana Pauker şi Zăroni, nici Bobu şi Postelnicu n-au îndrăznit să săvârşească o asemenea hecatombă împotriva propriului popor cum face, de câteva luni, criminalul guvern Boc!

Căci ceea ce face acest guvern de criminali, incompetenţi şi aroganţi se numeşte deja genocid! După ce le-au promis oamenilor că vor trăi bine şi s-au văzut votaţi, asasinii din PDL şi-au dat arama pe faţă, declanşând un masacru fără precedent la adresa înseşi fibrei naţionale a poporului român! Ceea ce n-au reuşit seminţiile migratoare, ungurii lui Carol Robert de Anjou, tătarii lui Ghirai, turcii lui Baiazid şi Mehmet sau ruşii lui Stalin săvârşesc acum pedeliştii, această cumplită plagă pe care chiar românii au atras-o asupra lor, votând-o!

Opriţi distrugerea, fraţi români, căci ucigaşii din guvern nu mai au nicio ruşine şi vă omoară cu zile! Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, vorbeşte despre necesitatea implementării Reformei în Sănătate, neapărat în acest an. Dar în spatele acestor cuvinte mari se ascunde multă suferinţă. Criminalii din PDL vor să lase oamenii pe drumuri, să dea afară mii de angajaţi din sistem şi să închidă instituţiile în care ei lucrau, instituţii atât de necesare bunei funcţionări a sistemului medical românesc. Deja unii români, cuprinşi de disperare, au recurs la gesturi extreme, precum acel angajat care, fiindcă nu şi-a mai primit salariul de luni de zile, s-a sinucis! Alţii pleacă din ţară şi ameninţă că se vor arunca de pe turnul Eiffel, turnul din Pisa sau turnul Londrei, strigând, în cădere: “Boc, asta e pentru tine!”, fiindcă pur şi simplu nu mai pot rezista.

Criminalul guvern va desfiinţa serviciile judeţene de ambulanţă, lăsând cu bună ştiinţă oamenii să moară în stradă. Căci aceşti nazişti din PDL n-au nicio milă, fraţilor! Ei nu se gândesc decât la ei şi la interesele clanurilor mafiote pe care le reprezintă. Zic că trebuie să dea oameni afară, că aşa le-a cerut FMI-ul, dar vor, de fapt, să centralizeze şpaga, înfiinţând agenţii de achiziţii şi investiţii pe care să le poată controla uşor! Ministrul Cseke Attila ne spune că 4.000 de oamenii din sistemul medical trebuie daţi afară, ca să se realizeze, doar în 2013, o economie de 50 de milioane de euro la buget, dar, pe de altă parte, tot el va angaja sute de birocraţi – toţi membri PDL, evident! – în aceste agenţii de achiziţii.

Pentru ei de ce se găsesc bani, iar pentru bolnavi şi bătrâni nu se găsesc? Ruşine, domnule ministru al Sănătăţii! Ruşine PDL! Ruşine guvern criminal Boc! Aduceţi-vă aminte că aţi promis oamenilor că vor trăi mai bine, după dictatura lui Năstase, şi ei v-au votat pentru asta, iar acum ce primesc? Şomaj, mizerie, boală şi taxe mărite? Huooo, criminalilor!

Cititorii noştri, care-s mai deştepţi ca ai lor, sunt rugaţi să schimbe, în rândurile de mai sus, următoarele cuvinte: Boc cu Ponta, Năstase cu Băsescu, PDL cu USL şi Cseke cu Nicolăescu şi să revadă, apoi, textul. Cel care va găsi măcar o singură diferenţă între cele două situaţii va primi din partea noastră un bilet de avion Bucureşti-New York. Numa’ dus.

Exclusiv online

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare