HomePoliticJurnalul lui Ion Iliescu

Jurnalul lui Ion Iliescu

07:00 Bună dimineața, măi dragă jurnalule. Ce m-amuză, câteodată, să citesc și presă la cafea, nu numai „Jurnalul național”. Uite ce zic ăștia prin ziare, cică în România e lovitură de stat, auzi. Păi unde s-a mai pomenit lovitură de stat cu dictator viu?

09:15 Nina, dragostea mea, sună-l, te rog, pe prostănac și spune-i să treacă pe la mine. Am ceva foarte important să-i comunic. Nu, măi dragă, nu Geoană, celălalt prostănac. Șeful lor suprem.

09:16 Bună ziua, tovarășe Victor, mă bucur că ai putut să ajungi atât de repede. De fapt, uneori am impresia că n-ai plecat niciodată. Dar nu asta e important. Important e să validăm referendumul, deci primul pas pe care trebuie să-l faci este să elimini de pe listele electorale permanente cel puțin trei milioane de golani. Da, știu, pare complicat, dar cu revoluția și cu mineriadele v-am arătat tuturor că se poate. Uite, să luăm drept exemplu județul Gorj. Nu ți se pare că e cam suprapopulat?

13:45 Am râs cu lacrimi, măi dragă jurnalule, când l-am văzut pe Crin la televizor gesticulând în englezește. He, he, el e încă tânăr și mai poate. Eu, pe de altă parte, când am vorbit ultima oară engleză – atunci când am pomenit eu de strămoșii noștri „ducks” and „trucks” – m-a ținut febra musculară la brațe vreo patru zile.

15:55-17:45 Iar m-au chemat ăștia la Parchet să mă acuze de crimele de la Revoluție și de la mineriade. Le-am spus ce le-am spus și înainte, că, la modul în care pun ei problema, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului. Mi-au luat declarația, au înregistrat-o ca probă și mi-au dat NUP.

19:00-20:00 Ufff, Lenin păzește! Taman am avut un vis erotic cu Ana Pauker. Bine că de data asta a fost doar un vis.

20:30 Noapte bună, mai dragă jurnalule! Nina, dă și tu pe Antena 3. De câte ori îi aud vorbind pe băieții ăștia ai lui Felix mă simt ca la ședințele CC-ului și așa mă ia un sooooomn…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare