HomePoliticJurnalul lui José Manuel Durao Barroso

Jurnalul lui José Manuel Durao Barroso

10:00 Salutao, dragao jurnalao! Aflu de la un omolog de-ai tăi, Jurnalul naţional, că sunt băsist. Aud, de asemenea, că un anume domn Ciutacu, che salivao îmbelşugao, îmi transmite „să tac inteligent” şi că un alt domn Badea, che şpagatao, are dureri în cot vizavi de îngrijorarea mea privind România.

10:15 Te rog să mă scuzi, jurnalule, am fost la veceu. Stai, nu te speria, pe tine te-am lăsat pe birou. În schimb, l-am luat cu mine pe omologul tău. Nu e el lizibil, dar e purgativ şi, ulterior, folositor. Acum să revenim. Termenul „băsist” pomenit mai sus mi-e oarecum cunoscut, am impresia că e legat de-o mişcare populară românească (virgulao) care are legătură cu băutura. Cât despre Badea şi Ciutacu, nu ştiu ce să zic, eu mă uit pe B1, dar primul mi-e simpatic: pare cocalarao de-ai mei din Lisabona şi seamănă la gelul din păr cu Cristiano Ronaldo.

15:45 Habar n-aveam că eu răspund la tasta 3, dragă jurnalule. Dar mă bucur că răspund, aşa am descoperit şi eu că România se află în aria de acoperire a Uniunii Europene. Ceea ce nu-mi place însă, atunci când răspund, e faptul că în ultima vreme România şi-a luat năravul de a face glume proaste la telefon. Ponta mă înjură şi închide, apoi se laudă la televizor că i-a crescut al doilea ou, iar Antonescu mă sună şi nu vorbeşte – doar respiră greu, de zici că doarme. Culmea e că, atunci când mă iau de ei, fac pe inocenţii şi-mi zic că sunt eu informat greşit.

19:00 Sunt mândru că, prin intervenţia Comisiei Europene, am izbutit reinstaurarea statului de dreapta în România. Am înţeles că şi românii s-au bucurat. Mă rog, mai puţin botaniştii care se plimbă la Grădina Botanică şi un cetăţean cu ochii roşii, aparent fără ocupaţie, aflat în general în concediu, care a plecat de la palat şi s-a întors în faţa unui gard.

21:30 Dă-mi, Dumnezeule, altă placă de marmură cu cele 11 porunci, că pe prima i-am dat-o lui Ponta, iar el, neatentul, a scăpat-o pe jos şi a spart-o!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare