Klaus Iohannis vrea să-și strămute iar procesul, de la Pitești în Caraibe!

de Academia Caţavencu , 14 aprilie 2016
Klaus Iohannis vrea să-și strămute iar procesul, de la Pitești în Caraibe!

Alungat fără milă de justiție dintr-una din cele șase căsuțe făcute din sudoarea frunții zecilor de copiii veniți la meditații, Klaus Iohannis a făcut, recent, contestație în anulare, cerând revizuirea deciziei, pentru că nu e același lucru să pleci de pe lumea asta, când o fi cazul, cu cinci case sau cu șase. Judecătorii i-au admis cererea, astfel că procesul a fost strămutat de la Brașov, unde președintele susținea că tribunalele nu sunt imparțiale, la Pitești.

Pentru cei ce au deschis mai târziu cărțile de geografie, trebuie să subliniem că Pitești este capitala Argeșului, județul acela unde toată lumea, de la maimuța antropoidă la primarul Piedone, și-a luat carnet de conducere, dar judecătorii, băieți cumsecade, n-au băgat pe nimeni la zdup. Și totuși, se pare că nici această strămutare nu ar fi chiar pe placul președintelui, care ar fi vrut altceva.

Sincer să fiu, eu am solicitat unor prieteni, magistrați că, dacă vor și ei un post de ambasador, ca alți amici de-ai mei, din copilărie, să pună și ei o vorbă bună și să se strămute procesul în altă parte, că la Brașov aș fi pierdut toate casele, rămâneam doar cu Palatul Cotroceni. Le-am zis pe șleau că aș vrea un loc unde poți să te pitești de justiție, dar nu știu ce naiba au înțeles ei și au strămutat dosarul la Pitești”, s-ar fi confesat Iohannis unor apropiați.

Nici Carmen Iohannis nu a fost, se pare, foarte încântată de această strămutare. Prima Doamnă ar fi dorit o locație mult mai exotică decât banalul oraș din sudul țării. ”Ce poți să vizitezi într-un oraș ca Piteștiul? Uzinele Dacia? Primăria? Mitici, cocalari, bizoni în trafic… Păi, dacă voia bizoni, se ducea direct în Statele Unite și-i vedea acolo”, ne-au declarat surse bine informate din anturajul Primei Doamne.

Tot potrivit lor, din acest motiv cuplul prezidențial intenționează să ceară judecătorilor strămutarea procesului din Pitești undeva în Caraibe sau în altă zonă cu potențial turistic. ”La cât durează procesele la noi, vom putea să mergem acolo și să ne bronzăm în fiecare an, timp de cel puțin zece ani de acum înainte. Și poate, cine știe, din micuțele noastre economii vom cumpăra și o căsuță cu patru etaje prin Panama, pe care să o închiriem firmei de avocatură Mossack Fonseca, să mai câștigăm și noi un bănuț”, ar fi afirmat doamna Carmen.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • crestinul

    16 aprilie 2016 0:13

    tinetiva bine vine Munteanu la primarie sa vedeti atunci trupe NATO prin Bucuresti. Oprescu stia el ceva voia suspendate Munteanu vrea pe dedesupt . Mai oameni , bucuresteni , oare ne vine si mintea la cap?!

    raspunde comentariului
+