HomePoliticLa vremuri noi, oameni noi

La vremuri noi, oameni noi

– Alo, dl. Orban? Servus, sunt Kla-us Io-ha-nnis. Ce…mai…faci?

– Să trăiți dle ex-președinte și actual Președinte! Ce să fac, tocmai cântam la chitară "După pui de sibian să nu dai cu un oltean!" Vă place cum am adaptat-o?

– Poți să cânți și că ești pui de dac adevărat și ortodox! Eu te întrebam ce faci pe linie de Partid!

– La fel și acolo, fredonez o candidatură la șefia PNL. N-ați spus dvs. să-mi fac numărul?

– Hăhăhă, un număr la caterincă n-ai găsit și tu? Știi doar că eu am recomandat-o pe Alina Gorghiu!

– Dle Iohannis, mă surprindeți cât de repede ați început să semănați cu predecesorul! Vă știam mai greu adaptabil!

– Am consilieri buni, în plus am stat o oră de vorbă cu Băsescu. M-a inițiat în tainele limbajului politic dâmbovițean și mă străduiesc să îi urmez sfaturile. Deci, de ce plm candidezi tu când eu am indicat pe altcineva?

– Sunteți senzațional, Șefu', pot să jur că stau de vorbă cu marinarul! Domne, suntem un partid liberal autentic, nu?

– Pe vremea lui Crin nu mai erați voi așa de liberali, el tăia și spânzura cum voia! V-ați luat-o în cap dacă am plecat de acolo?

– Dle Iohannis, nu e vorba de fiica lui Băsescu! Alina…mă scuzați…donșoara Gorghiu este și dânsa o persoană cu convingeri liberale. Cum credeți că a ajuns așa de sus în ierarhie, plimbând hârtii?

– Nu mă interesează culisele, eu nu sunt Traian Băsescu! Problema e că am recomandat-o în locul meu și cu asta basta! E greu cu Iohannis!

– Dle Președinte, deja l-ați surclasat pe tiran, aveți un talent debordant! Nu am voie să candidez?

– Ai voie, la Vocea României! Nu la mine în Partid, peste cuvântul meu!!

– Sunt stupefiat, mi s-a rupt o coardă la chitară! Și mai zicea lumea despre Crin că-i dictator nazist și bolșevic!

– Hăhăhă…Ludovice, te-am făcut, mă! Eu sunt, dictatorul Traian! Cred că-mi plesnește ficatul de râs!

– Traiane, tot pișicher ca în timpurile noastre bune ai rămas! Stai liniștit, ție ficatul o să-ți supraviețuiască, dacă nu-l donezi înainte! Îți arde de glume acum? Cred și eu, ți-ai luat grijile de pe chelie!

– Băi, ce plm ați făcut cu Gorghiu aia? Prăjina nemțească nu-și dă seama ce-o să spună lumea? Că Alina lui este ca Elena mea! Asta înseamnă să n-ai consilieri ca lumea, cum am avut eu și i-am dat afară pe toți!

– Păi eu de ce crezi că am candidat, Trăienele? Am vrut să preîntâmpin nenorocirea, ăștia au dat muniție Antenei 3 pentru un mandat de-al lui Klaus. Da' tu știi cât de servili sunt subalternii în România, nici ție nu ți-au ieșit din cuvânt la fițele cu preferata ta! Când mai bem ceva împreună, ca pe vremuri?

– Cu tine nu mai beau, că ai fost printre cei care m-au băgat în garaj! Băi, Ludovice, acuma pe bune: ce zdrăngăneală a fost aia cu Crin interimar la Cotroceni?! Ne-a râs toată Europa!

– Traiane, și noi am hăhăit în Partid de ne-am pișat pe noi, mai ales când o ardea el pe englezește! Asta-i politica noastră: nu mai ai elite fine, merge și cu crinuțe și aline! Hai, te-am pupat, pa! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare