HomePoliticLecția de biologie a judecătorilor CAB: Varanul are coadă....

Lecția de biologie a judecătorilor CAB: Varanul are coadă. La duș

Cică Dan “Felix” Voiculescu ar fi fost păcălit de vulpița de Daniel Constantin care nu și-a băgat obrazul să-i salveze coada atunci când acestuia i-au înghețat judecătorii pentru zece ani capacitatea de deplasare în afara vreunui penitenciar din România, altfel decât cu duba și în interes de prezentare în fața vreunui complet de judecată. Cel puțin așa susține atât Varanul cu nume de motan pe blogul lui, cât și ginerică printr-o scrisorică citită pe postul Antena 3.

Concret, ginerică, soțul Corinuței, îi reproșează minusculului Constantin că, de banii primiți “cu împrumut” de la Domn’ Profesor, n-a făcut abuz în serviciu și, în calitatea sa de ministru numit al Agriculturii, a refuzat să declare oficial că ministerul nu ar fi fost prejudiciat în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. Cel pentru care a fost condamnat la 10 ani de închisoare devalizatorul Felix care, dacă nu ar fi fondat Partidul Conservator, minuscului ministru nu ar fi existat.

Să-l faci mincinos pe unul care a realizat că are cămașa mai aproape de piele decât împrumutul datorat lui Domn’ Profesor, este prea mult. Omul e doar fricos, iar loialitatea nu i-ar fi ținut de cald la închisoare. Așa că, vorba lui Ioan Rus din vara tentativei de lovitură de stat din 2012, a părăsit grupul infracțional organizat al Trustului Intact.

Și, mai frustrant pentru Varan și-ai lui, Daniel Constantin nu va aștepta să fie ejectat de la butoanele Partidului Conservator, ci a trasat viitorul partidulețului prin gura unuia dintre vicepreședinți, senatorul Mircea Banias: fuziune cu Partidul Liberal Reformator. Să aibă și Călin Popescu Tăriceanu ceva de pus la butonieră.

Toate aceste discuții imprecative s-au purtat sub iminența judecării de către un complet de divergență al Curții de Apel București a cererii lui Dan Voiculescu de anulare a condamnării sale în dosarul ICA.

Dacă Voiculescu a vrut să mai arate încă o dată cum că ar fi fioros și, prin băluțele otrăvite slobozite pe Antena 3, să-i impresioneze pe divergenții judecători de așa manieră încât să-l libereze de la răcoare, lucrul acesta nu i-a prea izbutit. Dan Voiculescu s-a întors cu coada-ntre picioare la pușcărie. Dar, ca oricare borfaș de lux al României post-decembriste, mai are o cale prin care speră să scape: recursul în casație.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare