HomePoliticLOTO. Miniștrii vor fi extrași la loz în plic

LOTO. Miniștrii vor fi extrași la loz în plic

Compania Națională Loteria Română S.A. va lansa pe piață un nou joc. Este vorba despre lozul  instant “Lozul Miniștrilor” al cărui premiu cel mare constă într-o funcție de ministru în Guvernul României. Inițiativa Loteriei Române vine în ajutorul Cabientului Ponta care, de o bună bucată de timp, se chinuie să numească un ministru cât de cât integru la Transporturi.

Biletul va costa numai 2 lei (prețul standard al unui loz instant), iar regulile de joc sunt foarte simple. Există patru căsuțe răzuibile. Din căsuța cea mai mare vom cunoaște funcția de ministru pusă în joc. De pildă “Ministerul Transporturilor”. Pentru a câștiga funcția, trebuie ca-n celelalte trei căsuțe să descoperim trei simboluri unice funcției. În cazul de față, putem câștiga premiul dacă nimerim: sigla DNA, teancul de bani și emblema PNL. Pentru funcția de ministru delegat pentru proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine avem nevoie de simbolurile: cap dan șova, roșie strivită, Steaua lui David. Pentru funcția de vice-prim-ministru simblourile sunt: secratară sexy, zombie, emblema PSD.

Premiile secundare sunt alcătuite din lozuri instant gratuite, vizite all-inclusive la DNA și pachete de turism electoral.

exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare