HomePoliticGuvernLudovic Orban, schimbat cu Ludovic Ordan

Ludovic Orban, schimbat cu Ludovic Ordan

Pentru că mulți membrii ai partidului aflat la guvernare cer înlocuirea Cabinetului Ludovic Orban, președintele Klaus Iohannis și conducerea PNL a gândit soluția ideală pentru înlocuirea premierului.

Ludovic Orban ar putea fi înlocuit cu Ludovic Ordan, al cărui executiv să facă guvern ce știe el mai bine: să se întreacă în a da ordonanțe de urgență.

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că Guvernul nu a emis ordonanţe care să scape ''puşcăriabilii de la PSD'', ci pentru a rezolva problemele României.

"Românii nu aşteaptă de la Parlamentul dominat de PSD nimic, în schimb aşteaptă de la Guvernul pe care îl conduc să rezolvăm problemele României, să rezolvăm problemele pe care le au. O să discutăm în detaliu acest subiect cu obiectul de reglementare al ordonanţelor şi de ce a fost necesar să emitem aceste ordonanţe de urgenţă. Emiterea acestor ordonanţe de urgenţă s-a făcut în deplină transparenţă şi nu au fost ordonanţe de urgenţă care să scape pe puşcăriabilii din PSD şi sunt ordonanţe de urgenţă care rezolvă problemele României şi ale românilor", a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare