HomePoliticMama lui Ponta nu-i dă voie să se mai...

Mama lui Ponta nu-i dă voie să se mai joace cu Băse

Victoraș a spus zilele trecute, pe când își scotea nisipul din pemperși, că n-o să mai vorbească niciodată cu Băse pentru că este rău cu el, îi dă bobârnace și nu împarte vaporașele și mașinuțele când se adună la lădița cu nisip. Cum toată lumea știe că micul Titu, cum l-au poreclit prichindeii, nu are tupeu nici măcar să nu se mai joace cu cineva, și-au dat seama că, de fapt, mama lui nu-i mai dă voie să iasă afară din scena politică. Unde mai pui că majoritatea prietenilor lui sunt de fațadă, Ilici fiind văzut de mai multe ori că râde pe ascuns de Victoraș. Singura care are voie să-l mai viziteze și să-i mănânce din Eugenii și sandviciuri este prietena lui cea mai bună, Crin. Sărăcuța are probleme cu auzul și vorbitul și se integrează la fel de greu în gașca de golani.

Dorind să-și integreze copilul într-un grup select, mama lui Victoraș a vrut să-l ducă la PPE, un club destinat prichindeilor cu aptitudini speciale, patronat de copilul unui străin, Joseph Daul. Din păcate pentru Victoraș, nici în PPE nu a fost primit, pentru că are lacune de comportament și nu înțelege rostul regulilor. Ce să mai vorbim de Crin, care a stat cu degetul în nas pe tot parcursul vizitelor.

Băse nu este prea afectat pentru că mai sunt destui copii cu pachete prin grupul lui, deci n-o să moară de foame și plictiseală când iese la joacă. Cât despre Victoraș și Crin, rămân să se mai joace singuri un timp, până se ceartă și ei doi.

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare