Maria Grapini, supărată că Ponta vrea o relaţie bună doar cu cultele, nu şi cu incultele!

de Spartakus , 18 august 2014
Maria Grapini, supărată că Ponta vrea o relaţie bună doar cu cultele, nu şi cu incultele!

Recenta declaraţie  a lui Victor Ponta, potrivit căreia el doreşte să aibă o relaţie bună cu toate cultele şi cu toată mass-media, a generat numeroase acuzaţii de ipocrizie, dar nu doar atât. Pe lângă catolicii, protestanţii, musulmanii, evreii, Cavalerii Jedi şi alţi oameni credincioşi, care s-au simţit jigniţi de insistenţa premierului de a se lăuda că-i cel mai straşnic ortodox dintre toţi mongoloizii, la fel de supărate au fost şi alte persoane. Doamna Maria Grapini, de pildă, se pare că s-ar fi făcut foc şi pară auzind aceste cuvinte.

Potrivit unor surse apropiate, europarlamentara PSD nici nu mai vrea să-i vorbească premierului şi ar fi declarat: „Aşa vorbe chiar nu mă aşteptam să le zică, care sunt o jignire pentru milioane de oameni din ţara asta. Cum adică, vrea o relaţie bună doar cu cultele? Să ajungă ca Băsescu, să aibă intelectualii lui? Ce i-a folosit lui Băsescu intelectualii, Cărtărescu, şi Pleşu, şi încrezutul ăla de Patafievici? Ne place sau nu, pe noi şi incultele ne votează, acele bătrânele cu două clase mai mult ca mine, care poate nu ştie să citeşte şi să scrie, dar pune ştampila pe noi, acolo, şi ne face europarlamenari sau preşedinte. Domnul Ponta ar trebui să-şi măsoare bine cuvintele, dacă vrea să-l mai aleagă vreo incultă sau dacă vrea să mai primească votul meu”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • samis

    18 august 2014 13:02

    Dl Pomta incearca sa nu faca discriminare. De ex, tine aproape iNcuoltele o propunea pe dna Biro la Cultura "si CULTE". Daca a fost respinsa, il poate pune pe Vanghele, un foarte cinstit ortodox care este.

    raspunde comentariului
+