Medellin, surprins intrând prin efracție într-o casă: ”Sunt în arest la domiciliu, dar n-am știut că trebuie să fie domiciliul meu”

de Spartakus , 19 februarie 2016
Medellin, surprins intrând prin efracție într-o casă: ”Sunt în arest la domiciliu, dar n-am știut că trebuie să fie domiciliul meu”

După ce colegii lui de jaf din Parlament au refuzat cererea DNA de arestare preventivă, deputatul Mădălin Voicu a fost plasat în arest la domiciliu, fiind obligat să plătească și o cauțiune de 500.000 de lei – așadar, mare atenție zilele astea când vă urcați în tramvai. În timp ce lumea îl credea plecat cu vioara la Paris, să strângă banii de cauțiune, Mădălin a fost surprins de un echipaj de Poliție Locală pe când încerca să pătrundă prin efracție în casa unui rom din Ferentari, profitând de faptul că acesta era plecat cu toată familia la muncă, pe autobuzul 385.

Chestionat de oamenii legii, deputatul s-a prefăcut foarte mirat că este săltat din casa romului: ”Judecătorii au decis să mă trimită în arest la domiciliu, dar n-au precizat în al cărui domiciliu. Așa că am plecat și eu la primul domiciliu pe care l-am găsit. Am ales special un domiciliu de țigan, ca să nu mă acuze pe urmă lumea că vreau să fur de la români, ca să fac rost de banii de cauțiune. Am intrat la țigani, că pe-ăștia i-am furat deja, le-am luat toți banii, deci e clar că nu mai pot fi acuzat că aș fi vrut să-i fur iarăși”, ar fi precizat, nonșalant, demnitarul.

În timp ce majoritatea opiniei publice e indignată, auzind faptele de care e acuzat Mădălin Voicu, în lumea maneliștilor este, de două zile, bairam: ”Am așteptat cu sufletul la gură votul din Parlament și, când am aflat că nu-l arestează pe Medellin, am chiuit de bucurie”, a precizat renumitul cantautor Nicolae Guță, în vreme ce fratilii lui, Salam, a ținut să-l completeze: ”Pentru noi, compozitorii de manele, e mai bine ca Medellin să rămână liber, decât să fie băgat la suferință. Că, dacă-l bagă la pușcărie, ăsta, ca să scape mai repede, nu scrie cărți, dar sigur băga din top trei simfonii, două sonate și vreo zece manele pă sistem, de ne lăsa fără pâine, mânca-i-aș talentul lui de barosan!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • marcela

  21 februarie 2016 8:28

  Posibilitate foarte buna de castigat bani! Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa repede veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Cautam persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de emailmarceladumitrascyahoo.es

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  19 februarie 2016 16:19

  Misto asa zic "ei" nu ? articol ! Nici o grija, pana la urma, tot nu scapa nici el, si nici "paunul" "metamorfozat" in "pasare rapitoare" !

  raspunde comentariului
+