HomePoliticNoul PNL: alianța dintre un Căcărău și o Căcărează

Noul PNL: alianța dintre un Căcărău și o Căcărează

Până la urmă, inevitabilul s-a produs, iar Gigi Becali, această gorilă de Pipera, a fost, în sfârșit, acceptat în partidul care, zic unii istorici (putem asuma că și Crin o fi învățat asta măcar pe băncile facultății), a modernizat România. Acum însă, pe toate băncile din Parlament ori pe toate burtierele televiziunilor de știri (și sunt multe, ale naibii), o să scrie un singur lucru: Căcărău + Căcărează = Love.

Iar cei doi au, se pare, un sport preferat: violul în doi al unui partid simbol al României, dar și promovarea unui nou tip de liberalism, redenumit căcălism. De două lucruri mai au nevoie acești noi frați de cruce întru kkao: să schimbe sigla și imnul partidului. După cum puteți vedea și din poza alăturată articolului, graficienii noștri s-au mișcat repede și i-au oferit lui Căcărău o variantă: să înlocuiască săgeata aia cu o oaie. Ar fi mai cinstit atât față de alegătorii lor care au tot behăit în ultimele luni aiurea, dar și față de așa-zișii liberali cu ștaif, de la Relu Fenechiu la Daniel Chițoiu, care au aplaudat, în delir, venirea Căcărezei din Pipera pe post de trimis al lui Brătianu pe pământ.

Avem, de asemenea, și o propunere pentru un nou imn: „Dirty deeds, done with sheep”, adicătelea „Chestii necurate făcute cu oi”, ca în videoclipul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=oCRE9qOgbug

Oricum, nu putem decât să ne bucurăm că liberalii au început să accepte, în sânul lor, pe toți homofobii rasiști, bigoți și misogini. La mai mare, băieți!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare