Nu fi ca Ion. Fii ca Traian!

de Spartakus , 21 ianuarie 2016

El este Ion. Ion Iliescu. În decembrie 1989 s-a mânjit de sânge. Dar nu i-a fost suficient. S-a mânjit de sânge și în iunie 1990. Fiindcă Ion vrea, întotdeauna mai mult: mai multă putere, mai multe mandate, mai mult sânge.

Nu fi lacom! Nu fi ca Ion!

În 1991, Ion a refuzat să ne unim cu Moldova. Pentru el, moldovenii nu erau frații noștri de dincolo de Prut. Pentru că frații lui erau alții, de dincolo de Gange.

Nu fi țigan! Nu fi ca Ion!

Ion a vrut consens, dar a chemat minerii. Ion a vrut pace, dar a adus război. Ion ne-a promis că ne duce spre Vest, dar a luat-o spre Est.

Nu fi mincinos! Nu fi ca Ion!

Traian e curvar, bețiv și scandalagiu. Dar Traian a avut îndrăzneala să-l înfrunte pe țarul Putin. Traian a sprijinit din toate puterile unirea cu Moldova. Pentru că Moldova e pământ românesc. Pentru că Traian e curajos și patriot.

Nu fi ca Ion. Fii ca Traian, Klaus!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • cri

  05 martie 2016 8:40

  Afirmatiile despre Iliescu sunt corecte. Insa laudele aduse unui individ de teapa lui Basescu il descalifica pe autorul articolului. Care autor uita ca in timp ce Base facea clabuci anti-rusesti la gura, fi-sa, notarita, servea pe bani grei pentru Gazprom.

  raspunde comentariului
 • cri

  05 martie 2016 8:39

  Afirmatiile despre Iliescu sunt corecte. Insa laudele aduse unui individ de teapa lui Basescu il descalifica pe autor. Care autor uita ca in timp ce Base facea clabuci anti-rusesti la gura, fi-sa, notarita, servea pe bani grei pentru Gazprom.

  raspunde comentariului
 • Traian Basescu

  23 ianuarie 2016 20:27

  "Tigani"? Las' ca v-aduce "tigani imputiti" mutu' de la Cotroceni!DOUA fluxuri de migranti pe distante relativ mari, unul - al unor semiti - spre Europa, celalalt - al altor semiti - dinspre Franta spre Israel, sunt nu numai mult mai costisitoare, dar contribuie mult mai mult la incalzirea globala decat un singur flux, dintr-o tara, in tara vecina.Ca sa nu mai vorbim de organismele modificate genetic ale urmatoarelor generatii de "europeni".Sa traiti bine!

  raspunde comentariului
 • ionel

  23 ianuarie 2016 11:27

  DERBEDEU,asa il cataloghez si eu,dar cei care,repetat l-au reinscaunat,,????

  raspunde comentariului
 • Toma

  23 ianuarie 2016 8:26

  Amandoi au fost toxici pentru Romania, dar ultimul chiar a fost un derbedeu, la fel de mincinos ca Ponta-galaxie.

  raspunde comentariului
 • markwilliams

  22 ianuarie 2016 13:58

  Bun text..Cu o exceptie..Epitetul de betiv ..Nu l-am vazut si nimeni din tara asta nu l-a vazut pe Base BEAT ,in fata romanilor.A fi betiv ar insemna sa nu te trezesti niciodata,sa nu fi in stare sa te tii pe picioare sa bei 24 de ore din 24 ..L-am vazut pe Eltan dirijind orchestra la Berlin,cu ocazia reunificarii celor doua germanii, atat de beat ca nici nu se putea tine pe picioare..L-am vazut pe Sarkozy ,in plin discurs incoerent ..muci de beat..L-am vazut pe primul ministru al Japonieie care se tine de bratul lui putin ca sa nu cada..si pe multi altii.pe Base NICIODATA.Si este nedrept sa se sustina falsul Anteni 3..cea care i-a incenat lui Base un alt caracter ,o alta personalitate ,,o alta moralitate ..Si daca,din cand in cand nu ar trage si el un sprit ,dati-mi voie sa spun ca ar fi o carpa si nu un barbat.

  raspunde comentariului
 • Iulia

  22 ianuarie 2016 12:52

  httpwww.kmkz.rode_raspoze-de_rasel-chiar-este-ionattachmentel-este-ion-iliescu Articolul asta mi-a amintit de ce am hotarat sa nu mai citesc Academia Catavencu Am fost ani buni abonata la editia tiparita

  raspunde comentariului
 • american

  22 ianuarie 2016 3:52

  Mai mincinos ca basel , mai rar ! Si mai habarnamist in orice domeniu politic , mai rar ! Individul a vorbit mereu numai dupa ureche .

  raspunde comentariului
 • Ana

  21 ianuarie 2016 16:57

  Of, nu-i deloc asa! Imperativul negativ are un singur i, deoarece se formeaza de la infinitiv nu manca, nu dansa etc. In rest, fie ca e vorba de conjunctiv sau de prezent, forma afirmativa e identica cu cea negativa evident, negatia nu intra in discutie. Prin urmare, articolul e scris corect!

  raspunde comentariului
 • Arhivar

  21 ianuarie 2016 16:10

  De ce nu merge "share" pe FB ? Probleme , Gogule ?

  raspunde comentariului
 • Gh.Stoian

  21 ianuarie 2016 9:36

  Bravo, Dle "Spartacus" ! Pacat, insa, ca mai sunt, inca multe lichele C., L., and "alde" asemenea !.

  raspunde comentariului
+