Nu le dai peste bot, te scot mafiot!

de Corina Băcanu , 07 decembrie 2016
Nu le dai peste bot, te scot mafiot!

Pentru cei care nu știți ce făcea Vlad Voiculescu înainte să devină ministru, ei bine, domnul Voiculescu a transformat acum câțiva ani casa părinților săi în Magicamp, o tabără pentru copiii bolnavi de cancer, unde mai mulți voluntari îi distrează și îi ajută pe copii să lupte și să treaca mai usor peste suferință. În această tabără au mai ajuns și copii care au suferit arsuri grave, copii care primesc atenție și îngrijire psihologică. Domnul Voiculescu este și iniţiatorul "Reţelei Citostaticelor" care aducea gratuit medicamente pentru bolnavii din România. Totul înainte de a deveni ministru.

Ca ministru, Voiculescu a început să detoneze încetișor mafiile din Sănătate și și-a pus în cap niște securiști. Ceea ce a dus firesc la o campanie furibundă de defăimare împotriva sa, campanie condusă de PSD în frunte cu dobitocul de Dragnea - condamnat cu suspendare și ALDE. Ei bine, aceste lepădături s-au apucat serios de campania electorală: îl vor pe Voiculescu afară. Ce spun puțopalmii despre Voiculescu? Că "acest băiat e reprezentantul unei mafii în Guvernul României".

Voi vă dați seama în ce țară trăim dacă javra de Dragnea, cel care îi protejează și îl propulsează pe Bănicioiu, fostul Ministru al Sănătății care pe vremea Colectiv, spunea că avem tot ce ne trebuie în spitale ca să ne mănânce viermii și să ne moară prietenii arși de vii, are atâta tupeu încât să sfideze public, la microfon, orice urmă de bun simț și de decență? Voi vă dați seama în ce țară trăim dacă târfele astea disperate, care au îngropat de vii câteva zeci de mii de oameni în ultimii 26 de ani, prin furturi repetate din Sănătate și atacuri furibunde la dreptul fundamental al omului la viață, sănătate și fericire, în loc să dispară, se cațără și mai tare în cârca noastră ca să ne extermine definitiv?

Ce vreau să spun este că Voiculescu poți fi tu sau eu sau orice persoană care, dacă îndrăzește să ridice capul corect, să rezolve o problemă, să salveze o viață, să ajute comunitatea, va fi faultat cu o lopată în cap de un ticălos ca Dragnea.  Că, din cauza ta nu mai pot ei fura. Nu mai pot cumpăra diamante pentru târfe din banii de medicamente ai spitalului și nici nu își mai pot lua Viagra din banii de pansamente. Din cauza ta nu își mai pot duce cururile la întinerire la Floreasca în camera barometrică nefuncțională de 5 milioane de Euro și nici nu mai pot pleca 3 luni în Bali la tușeuri anorectale pe bani publici.

Dacă Dragnea are tupeul să spună despre un om care a făcut tabără pentru copiii bolnavi de cancer din casa părinților săi că e mafiot, atunci tu, om de rând, ce ești pentru Dragnea?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ilidia

  01 ianuarie 2017 12:22

  Sa semnezi JUSTITIE si sa mananc KK e o performanta, nimic de zis...

  raspunde comentariului
 • JUSTITIE

  30 decembrie 2016 15:55

  cam vulgar articol nu credeti? nu mai aveti bun simt deloc?exista legi impotriva calomniei si a defaimarii si sunt piperate costurile pentru declaratii care aduc prejudiciu de imagine

  raspunde comentariului
 • grengoire

  29 decembrie 2016 14:55

  corino, crapi de proasta ce esti, slugutzo la pushkariasi !

  raspunde comentariului
 • Un om simplu

  29 decembrie 2016 11:25

  Dece dl Mihai? Nu-ti place adevarul?

  raspunde comentariului
 • Mihai

  29 decembrie 2016 9:56

  Va rog frumos sa ne dezabonati la newslleterul Academia Catavencu

  raspunde comentariului
+