HomePoliticOrdonanța traseismului a picat din cauza deputaților plecați pe...

Ordonanța traseismului a picat din cauza deputaților plecați pe traseu

Ordonanța de urgență privind traseismul politic nu a trecut de Camera Deputaților, din cauză că, în ziua votului, aceștia au fost plecați pe traseu.

“Ce să facem, domnule? Facem exact ce am învățat. Noi nu avem școală, însă avem copii de crescut, femei și case de întreținut. Cum să lipsesc de la muncă, adică de pe traseu, pentru a vota o ordonanță?  Ori suntem traseiști, ori nu mai suntem. Dacă vrem ca totul să fie legal, în acte, ce farmec va mai avea traseismul?”, a explicat un deputat.

Victor Ponta, vizibil afectat de această situație, a declarat: “Mai era nevoie de opt voturi.  Cred că deputații care au lipsit, se tem că din cauza aleșilor locali, nu vor mai avea loc pe traseu. Vreau să lămuresc această chestiune. E loc pentru toată lumea! Oricum, cei care au vrut să se mute, s-au mutat deja. Cât despre cei de la PNL și PD-L, vreau să le transmit că sunt niște traseiști cu T mare, pentru că în Parlament au spus că nu sunt de acord, iar în teritoriu au făcut traseul de la un partid la altul”, a declarat premierul Victor Ponta.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare