HomePoliticParlamentarii, indignaţi de propunerea privind impozitarea prostituţiei

Parlamentarii, indignaţi de propunerea privind impozitarea prostituţiei

Anunţul făcut de Ioana Petrescu, potrivit căruia prostituţia e o afacere foarte bănoasă în România şi ar trebui impozitată a stârnit reacţii controversate. În vreme ce curvele de pe Centură se bucură că vor avea şi ele o pensie, ca să nu mai stea cu mâna întinsă când n-o să mai poată presta, alte  prostituate nu au fost deloc încântate de propunere. Parlamentarii, indiferent de partid, vor chiar să intre într-o inedită grevă japoneză şi să nu mai practice traseismul până când guvernul nu anunţă renunţarea la proiectul de lege al duduii de la Finanţe.

„Ei în convine să vorbească, e domnişoară, e şcolită la Harvard, da’ noi ce ne facem, că majoritatea suntem de meserie auto, nu ştim altceva. După ce n-o să mai putem practica prostituţia, că ni se termină mandatul, pe noi cine ne mai ia?”, a declarat un tânăr deputat. Un coleg de-al lui, mult mai vârstnic, a ţinut să-l completeze: „Practic meseria asta încă de pe vremea Marii Adunări Naţionale. M-am prostituat şi cu PCR-ul, şi cu FSN-ul, şi cu FDSN, ce să mai vorbim, cu toţi m-am prostituat! Şi nu mi-a luat nimeni un sfanţ. Nici măcar Ceauşescu, cât era el de pudibond, nu s-a gândit să ne pună taxă. Acum vine fătuca asta să ne ia nouă banii făcuţi cinstit? Păi mă doare gura de cât am prestat la tribuna Parlamentului, când cu unii, când cu alţii, nu îi e ruşine obrazului, mama ei de harvardistă impertinentă!”.

Victor-Viorel Ponta a avut, ca de obicei, o atitudine duală, declarând: „Ca Victor şi prim-ministru, sunt de acord să punem taxe curvelor, chit că o să-mi pierd tot sprijinul politic. Dar ca Viorel şi deputat sunt total împotrivă. Plus că, dacă punem impozit pe prostituţie, primii impozitaţi ar fi chiar popii. Chiar vreţi să mă afurisească Preafericitul?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare