HomePoliticPartidul generalilor: mic la vot, mare la Sfăt

Partidul generalilor: mic la vot, mare la Sfăt

 

UNPR-ul de interes naţional al generalului Oprea a primit o întărire mai substanţială decât cârja proptită la PSD: soţia celuilalt mare general al Armatei Române, Ilie Năstase, şi-a urmat partenerul de dublu în partid, devenind şi preşedinte interimar al organizaţiei de femei pe judeţul Timiş. Deşi aţi putea fi tentaţi, ca buni români cârcotaşi care sunteţi, să credeţi că promovarea i-a rostuit-o celebrul consort, noi am aflat de la un băiat de mingi din UNPR calităţile ce i-au adus doamnei titularizarea:

1. În primul rând, dna preşedinte posedă ce se cere în principal unui politician român, adică are verb. O susţine şi verbalul coleg de dormitor şi UNPR, dl Năstase confirmând că ai ce discuta cu noul preşedinte înainte, după şi chiar în timp ce. Fostul mare tenisman garantează că dna Sfăt/Năstase stă la sfăt pe durata partidelor chiar mai intens decât o făcea gălăgiosul Ilie în timpul partidelor publice, pe terenurile de tenis.

2. Nu mai puţin important, noul lider este o prezenţă fizică fermecătoare, şi credem că aici nu avem nevoie de confirmările soţului. Deşi preşedinte al organizaţiei feminine, activitatea dumneaei va aduce multe înscrieri masculine pe tabloul principal al partidului. Mai ales că nu se ştie niciodată când antrenorul Năstase se va hotărî brusc că este cazul să alcătuiască o altă echipă de dublu.

3. Abia acum realizăm, la punctul 3, cel mai important aspect în selecţionarea politicienilor noştri: dna Sfăt a avut şi este posibil să mai aibă probleme penale, nu de mult făcând o vizită de curtoazie împreună cu partenerul unor procurori. Se ştie că, în România, lipsa unor asemenea amănunte în CV te face incompetent şi neeligibil, alegătorii neacordând preţioasele sufragii unor simpli debutanţi.

4. Dna Brigitte deţine clar în ascendenţă componente germanice, iar asta va aduce multe likeuri pe Facebook pentru UNPR, mai ales din partea diasporei, pe modelul de succes absolut al Sibiului. O candidatură prezidenţială a dlui Năstase braţ la braţ cu actuala soţie ar bate orice ofertă adversă, făcând uitate momentele mandatului Iohannis – atât în privinţa logosului candidatului, cât şi la nivelul picioarelor primei doamne.

5. Dna Sfăt a dovedit deja până acum că ştie să fie un bun politician, mobilizat de interesul purtând fesul. I-a iertat inconstantului coechipier multiple partide susţinute în deplasare şi în compania altor amatoare de cantonament lângă Maestru. Singura persoană cu atâta înţelepciune faţă de veşnic tânărul Nasty s-a dovedit, pe vremuri, Ion Ţiriac; cel care se pricepea excelent să acopere fundul terenului de dublu când Ilie îşi pierdea concentrarea datorită picioarelor feminine din tribune.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare