HomePoliticPatru propuneri de candidați la președinție ai „dreptei românești”

Patru propuneri de candidați la președinție ai „dreptei românești”

Ce-o fi și „dreapta românească”? Nimeni nu știe exact, dar un lucru e clar: are nevoie de candidat pentru funcție de președinte al României. Zic asta și MRU, și Cristian Preda, și alți reprezentanți ai acestei entități misterioase și diafane. Partidul care se consideră că ar fi în centrul „dreptei” este PDL, dar care nu poate fi deranjat cu astfel de meschinării, membrii marcanți fiind mult prea ocupați cu găsirea de motive pentru a-și menține conducerea incompetentă în funcție. Nu-i problemă, noi la Academia Cațavencu avem soluții pentru toată lumea, chiar pentru ființe abstracte, nebuloase de genul „dreptei românești”.

Fuego – Își iubește nespus de mult părinții, e un antreprenor de succes cu muzica sa în care ne dezvăluie exact cât de mult își iubește părinții și a fost declarat artistul poporului în Republica Moldova, probabil tocmai pentru că își iubește așa de mult părinții. Oricum, din prima toți pensionarii morți și vii ai USL-ului vor vota cu el (doar își iubește enorm părinții, nu?), iar electoratul tradițional de „dreapta” ar vota și cu o găină care naște pui vii în locul lui Antonescu.

Maiestatea Sa Regele Carol I – Se bucură de o largă experiență ministerială (a condus și a modernizat România între 1866 și 1914), are legături cu mai toate familiile importante din Europa și a construit castelul Peleș. Un singur inconvenient: e mort, dar dacă Dragnea e în stare să învie legiuni de zombi pentru USL, bănuiesc că și dreapta românească e capabilă măcar de un amărât de ritual nesfânt.

Inna – Știe mai multă engleză decât Antonescu, a călătorit mai mult ca Antonescu prin străinătate, iar, spre deosebire de Crin, este prietenă foarte bună cu Jean-Claude Van Damme, aspect esențial pentru orice președinte al României. Mai mult, imaginați-vă întâlnirile cu liderii europeni și americani la care Inna vine îmbrăcată ca-ntr-unul dintre videoclipurile ei. Amărâții ăia nici n-o să-și dea seama ce semnează cu privire la țara noastră de cum o să curgă apele pe ei.

Iron Man – Antreprenor de dreapta, nu apreciază ingerințele statului în viața cetățeanului și-și rezolvă mai toate problemele folosind un costum de fier cu rachete în loc de pantofi. S-a bătut cu roboți gigantici, monștri și extratereștri, așa că morții lui Dragnea și retorica stearpă a lui Antonescu nu au nicio șansă. Mai e și om de știință pe deasupra. Și el are un inconvenient: nu există în realitate, dar, repet, asta nu e o problemă – nici doctoratul lui Ponta nu există în realitate.

 

Exclusiv Online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare