Pe surse: Ponta i-a promis regelui Cioabă că va instaura monarhia în România!

de Spartakus , 13 octombrie 2014
Pe surse: Ponta i-a promis regelui Cioabă că va instaura monarhia în România!

Monarhist convins, în zilele în care nu e republican sadea, Victor Ponta ar fi avut deja, se pare, discuţii cu regele internaţional al romilor, Dorin Cioabă, pentru a primi sprijinul acestuia în campania electorală. Cioabă, care e şi preşedintele nou înfiinţatului partid Alianţa Democratică a Romilor, l-ar fi asigurat pe Ponta că-i va aduce voturile care-i lipsesc ca să devină preşedinte. Condiţia pusă a fost ca, după ce se va vedea la Cotroceni, Ponta să anunţe transformarea ţării din republică în regat, condus, evident, de regele Cioabă.

A existat şi varianta ca suveran să fie regele Mihai, dar conducerea PSD a respins-o imediat, argumentând că acesta nu poate aduce partidului mai mult de cinci voturi de la fetele lui, plus votul lui Duda, în vreme ce ţiganii au în spate 2 milioane de gabori cu pălărie, fără pălărie, cu şapcă, fără şapcă, dar cu portofel (al altora, desigur).

„Ne-am săturat să ne facă românii de râs unde ne-am duce. Păi nu poţi să ciordeşti nimic prin Franţa, că zice francezii: ăsta-i român! Aşa ceva nu să ezistă! E vremea ca noi, ţiganii, să fim recunoscuţi. Am avut un preşedinte ţigan d-al nostru, din Olteniţa, am avut un premier ţigan d-al nostru, din Tărtăşeşti, acuma trebuie să avem şi un rege, pe Maiestatea Sa Cioabă, mânca-i-aş cocoşeii lui!”, ne-a declarat un ţigan. Acesta a mai spus că, după ce va fi instaurată monarhia, pentru ca ţiganii să nu se mai simtă făcuţi de râs în străinătate de români, ţara noastră urmează să se numească, într-un mod cât se poate de elocvent, Ţigănia.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • grisa

  17 octombrie 2014 17:10

  Are un dar de a deveni ridicol ceva de speriat. La analfabetii romani se vor alatura balaoachesii la fel de "inteligenti ". Sarmana tara, pe ale cui maini ai cazut ! Daca astia reprezinta "poporul roman" meritam ca natiile civilizate sa ne priveasca ca pe o anomalie a naturii.

  raspunde comentariului
 • Al Chimistu'

  14 octombrie 2014 10:42

  Ba mai bine Doamne fereste!!!!!!

  raspunde comentariului
 • AlbaNeagra

  13 octombrie 2014 18:25

  Romanul vine la tabara tiganilor si acuza bulibasu ca un tiganel i-a furat cocosul.Tatal iese din cort si zice ca nu-i posibil asa ceva apoi il intreaba pe tiganel Ciordele coconelu' mo?Tiganelul zbiara de departe Ciordele, ciordele!Tatal apoi ii zice romanului Vezi ma, ce ti-am zis! Imposibil.

  raspunde comentariului
+