Pentru Ţară şi Popor, Roşiianu senator!

de Nestor , 02 noiembrie 2016
Tinere speranţe în lotul senatorial PSD


Aşa cum a promis cu sinceritate de-a dreptul Pontificală, Liviu Dragnea restructurează temeinic PSD-ul, aducând pe listele electorale oameni noi şi de viitor, necompromişi în anii postrevoluționari: pe lista pentru Senat din Ilfov a fost plasat în poziție secundă şi promovabilă Cornelius Roşiianu, vajnicul prezentator al Telejurnalului Epocii de Aur. Fostul tovarăş specialist în minciunismul ceauşist a considerat c-a venit şi vremea sa de implicare în politică, fiind astfel primit cu brațele deschise acolo unde i-a fost dintotdeauna păstrat un loc de senator onorific. Urmează să devină unul activ, experiența sa profesională fiind un atu imbatabil într-un partid păstorit atâta timp de unul care minte mai des decât respiră.

Desigur, rolul potrivit viitorului Ales ar fi acela ce l-a consacrat. Dl Roşiianu ar putea anunța, ulterior alegerilor, izbânda Partidului cu 98,8%, dând apoi glas milioanelor de emailuri primite din partea numeroaselor colective de oameni ai afacerilor din oraşe şi sate. Sau ar putea vesti dublarea producției agricole imediat după victorie, fapt datorat politicii înțelepte a guvernului Ponta şi ascuns de comisarul bruxellez Cioloş, la indicațiile prețioase ale agentului austriac Iohannis. Ori, de ce nu, că o coloană blindată şi tehnocrată urmează să atace Bucureştiul după închiderea urnelor, pentru a răsturna prin forță cuceririle populare.

Dar cel mai probabil este că, prea bătrân pentru un război atât de nou, dl Roşiianu nu-şi doreşte decât să dormiteze într-un fotoliu cald, senatorial, cu meniu ieftin şi pensie specială la pachet. Nu degeaba o fi luptat el în țara asta să ducă, oral, falimentele comuniste pe cele mai înalte culmi ale recordurilor de neegalat în Universul vizibil.

Depinde acum numai de cei mințiți să-i ofere distinsului încă un sul de hârtie igienică de şters la gură, pe modelul țărănistului drogat Victor Rebengiuc. Fapt de care vă cerem permisiunea să ne ìndoim sincer, majoritarul român fiind încă de la naşterea sa istorică unul bolnav de masochism mioritic şi încântat că-i băgat în seamă când e înşelat de jupân. Să ne trăiască senatoru', c-a mințit frumos poporu'! Ce zici, nea Cornele, dai una mică şi tare dacă ți-o băgăm şi noi în urnă? Că doar nu te-o durea gura să ne mai tromboneşti o dată, Nemuritorule!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+