HomePoliticPoliticienii, personalități multiple

Politicienii, personalități multiple

Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu se comportă ca un leu atunci când este la aeroportul „Henri Coandă” și ca o pisicuță la Bruxelles. Evident, are și de ce. Să ajungi în mai puțin de 10 minute de la Cotroceni până la aeroport și să nu te fenteze mașina de protocol precum taximetriștii cu maimuță, ai toate motivele să te comporți ca un leu. În raport cu presa, de câte ori pleacă-n concediu, se comportă ca un berbec, și apoi, ca prin minune, devine râs. Cât despre faptul că Băse-i mai mereu primul la Bruxelles, Ponta trebuie să-nțeleagă că președintele României e singurul capabil să se facă avion oricând are nevoie. Așa, copilotul ajunge mai greu în străinătate. Cu drumurile noastre…

Dar nu-i singurul politician capabil să aibă o personalitate duală. Victor Ponta nu-i același peste tot. Pare un lider important în Guvern, întruchipând  minunat statura unui șef de sucursală poștală dintr-un sat pierdut din Tulcea, dar peste tot unde se duce în străinătate e un parc de distracții Disney. Și toată lumea vrea să se pozeze cu Mickey.

Nici Gigi n-a reușit să-și mențină la suprafață o singură personalitate. Pentru toți românii, este un cioban, dar, când trece granițele țării, devine un „shepherd”.

Din păcate pentru el, Crin Antonescu are o imagine și o personalitate mult mai bune în străinătate. În România-i compromis total, fiind recunoscut pentru faptul că-i Piticul Somnoros din toată povestea asta cu Albă-ca-Zăpada. Dar în străinătate se comportă precum Frumoasa din Pădurea Adormită și Tăiată.

Năstase n-a reușit să se impună niciodată ca fiind un cocoș și oriunde a activat, în Parlament, în străinătate, la Jilava, mereu a stat pe ouă. Cât despre Voiculescu, degeaba se bat cu pumnul în piept oamenii că-i motan, fiind evident faptul că-i șocâte.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare