HomePoliticPonta: „În toamnă, o să-i luăm doamnei Udrea şi...

Ponta: „În toamnă, o să-i luăm doamnei Udrea şi o coardă de bungee jumping!”

Încântat de rezultatele alegerilor europarlamentare, Victor Ponta se pregăteşte acum intens pentru prezidenţiale. Doar că, de data asta, arma lui secretă nu va mai fi sticla de ulei sau kilul de zahăr, ci kitul de sport extrem pentru Elena Udrea. „Ne-am dat seama că am ieşi mai ieftin dacă i-am lua doamnei Udrea aparatură pentru sport extrem decât dacă am momi milioane de amărăşteni la vot, cu o burtă de mâncare. N-aţi văzut? A fost suficient să sară Nuţi cu paraşuta, pentru ca PMP să se prăbuşească la 6%! Vă daţi seama la cât o s-ajungă partidul lui Băsescu dacă se apucă Udrea să facă şi bungee jumping?”.

Potrivit surselor noastre, premierul ar avea deja un plan de măsuri, care să o ajute pe Udrea să facă de râs definitiv PMP-ul.  Ponta a vorbit cu Mazăre, care-i va pune blondei la dispoziţie aparatura cu care se dă el în Madagascar, la Copacabana şi la Mamaia: parapantă, flying-bird şi kite-surf. De asemenea, baronii locali au anunţat că vor face chetă pentru a-i cumpăra Elenei Udrea şi un trusou complet de schi nautic de firmă, cu care aceasta să se dea pe pârtiile băltind de apă construite în mandatul ei.

Ponta ar fi recunoscut, într-un cerc de prieteni, că bungee jumping-ul este un sport foarte periculos, dar s-ar fi arătat încrezător în curajul doamnei Udrea: „A sărit ea de la 5.000 de metri pentru Băsescu, n-o să sară acum de la o sută? Şi chestia cu bungee jumping-ul să ştiţi că nu e chiar aşa de riscantă: dacă sare doamna Udrea înseamnă că va exista şi o coardă de rezervă”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare