HomePoliticPonta promite: "Dacă UDMR rămâne la guvernare, voi reîmpăduri...

Ponta promite: “Dacă UDMR rămâne la guvernare, voi reîmpăduri Harghita şi Covasna!”

Deranjaţi de faptul că un ciocoi ca Ponta îi înşală cu un Popor ca Diaconescu, liderii UDMR ameninţă că azi vor ieşi de la guvernare, lăsând guvernul PSD-PPDD să se descurce cum o şti, cu alegători morţi sau vii. Evident, premierul nu doreşte acest lucru. El ştie prea bine că, la cât de mult au scăzut şpăgile, poţi cumpăra un parlamentar cu doi caltaboşi şi-o ciorbă de burtă de la bufetul Camerei. Aşa că nu-i exclus ca în toamnă Opoziţia, inexistentă acum doi ani, să-l răstoarne din barca puterii, unde se simţea atât de bine, cu Dragnea, Oprea şi fă Doina. Ca atare, Victor-Viorel e dispus să facă orice pentru a-i convinge pe unguri să nu plece de la guvernare.

Potrivit unor surse din interiorul cabinetului, premierul ar fi promis conducătorilor Uniunii că, dacă rămân alături de el, se va duce personal în Harghita şi Covasna şi va reîmpăduri miile de hectare de pădure transformate în cherestea de Verestoy şi fraţii lui. „Este clar că acum ungurii nu mai au nicio motivaţie să se mai afle la putere. La ce le mai foloseşte prezenţa în guvern dacă nu mai au un vreasc de tăiat? De aceea, domnul Ponta s-a gândit să-i cointereseze, repopulând versanţi întregi cu brăduţi, stejari, paltin şi alte lemne care merg bine la mobilierul de sufragerie”, a precizat un purtător de zvonuri de la Palatul Victoria.

O asemenea iniţiativă i-ar putea ţine pe unguri lipiţi de putere cel puţin douăzeci de ani, până când brăduţii vor creşte suficient de mari ca să poată fi exploataţi. Şi pentru că, la cât au tăiat ungurii, nici măcar un supererou ca Ponta nu are de unde lua atâţia înlocuitori de copaci, premierul se gândeşte serios să cumpere, din fondul de rezervă al guvernului, o imprimantă 3D, capabilă să scoată, prin procedeul atât de drag lui – copy/paste, o mie de brăduţi pe oră.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare