HomePoliticPrimarul Capitalei va închide toate sex - shopurile din...

Primarul Capitalei va închide toate sex – shopurile din centrul Bucureștiului deschizând lângă ele magazine bisericești!

Primarul Bucureştiului Gabriela Firea ar fi anunţat că Bucureștiul nu poate scăpa de coronavirus decât cu ajutorul lui Dumnezeu, fapt pentru care a comandat Serviciului ”Slujbe și Ceremonii”, din cadrul Patriarhiei, o rugă colectivă cu efect inhibitor pentru COVID-19, iar Seviciului ”Urbanism”, din cadrul Primăriei, o strategie de închidere a tuturor sex-shopurilor din centrul Bucureștiului.

Pentru că se temeau atât de opoziţia consilierilor locali, cât mai ales de cea a proprietarilor şi a opiniei publice, funcționarii de la Urbanism au găsit în timp record şi soluţia agreată de doamna primar: vor deschide lângă fiecare sex shop din buricul târgului, în timp record şi cu sprijinul nemijlocit al Patriarhiei, câte un magazin bisericesc! 

Astfel, în chiar ziua inaugurării locațiilor de comercializare a celor sfinte, 30 de autobuze cu enoriaşi din Voluntari vor participat la tăierea panglicilor, efectele urmând a se face imediat simţite: porno shopurile se vor alege programatic cu geamurile sparte, cu vitrinele vandalizate şi cu pereţii acoperiţi cu inscripţii prevestitoare.

Decizia primarului Capitalei, însă, riscă să dea naștere unui război lung și de uzură cu proprietarii de sex – shopuri, anteprenorii din industria sexului anunţând că intenţionează să deschidă lângă magazinele bisericești manelării și rock – shopuri cu instrumentar, tricouri, afişe şi CD-uri sataniste.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare