PSD a înființat serviciul ”Salvamort”, pentru sprijinirea, în caz de inundații, a alegătorilor din Teleorman

de Eugen Cismasu , 04 iunie 2021

Unitățile de pompieri şi jandarmi și-au împachetat flaușatele impermeabile, cizmele de cauciuc, fâșurile de ploaie, vestele de salvare, bărcile gonflabile, lopățelele și găletușele de intervenție, și se află de câteva zile în alertă de gradul zero pentru a interveni, în caz de dezastru, în regiunile afectate de precipitații, cu precădere în bazinele Oltului, Ialomiței, Argeșului și râurilor mai mici din Doborgea.

Sesizat de membri și simpatizanți asupra faptului că alegătorii din Teleorman au cam fost lăsați de izbeliște de autorități, putând fi luați pe sus de Vedea, la orice oră, cu tot cu capital electoral, case sau garsoniere cu vedere la cer, PSD a decretat la nivel intern cod mai roșu de steagul partidului, înfiinţând un serviciu intitulat „Salvamort”, special pentru județul care i-a adus atâtea satsifacții la urne.

În Teleorman noi avem cei mai mulţi votanţi, deci trebuie să depunem toate eforturile pentru a-i salva. Dacă vine apa şi-i ia, cu tot cu sicriu, îi duce tocmai la Bucureşti şi ni-i strică, de ajung peste câțiva ani să-l voteze pe Iohannis?”. Ca să preîntâmpine o asemenea situaţie, şi mai catastrofală pentru el decât inundaţiile, Marcel Ciolacu a trimis deja în teritoriu zeci de echipe care să-i ajute pe alegătorii teleormăneni. Membrii Salvamort vor împărţi câte un colac de salvare şi o lumânare pentru salvarea sufletului fiecărui alegător, până la atingerea pragului de 300% cetăţeni salvaţi. Totodată, PSD a promis că va demara, prin fundațiile și asociațiile proprii, un program de reabilitare hidrologică şi anvelopare a cavourilor din Teleorman, pentru ca acestea să nu mai fie inundate taman când îi e partidului așa mai aproape de par și Dragnea mai în pragul eliberării.

O veste bună pentru alegătorii din Teleorman vine şi din partea BOR. Impresionaţi de suferinţa teleormănenilor, care riscă, pe ploiele astea, să n-aibă parte de locuinţe uscate nici după moarte, tovarăşii de ortodocsie ai pesediștilor au declarat că vor oferi cazare gratuită răposaţilor sinistraţi, în cimitirele din toată ţara, cu condiţia să voteze cum s-a stabilit la ultimul parastas de la parlamentare.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Christina Schulz

  13 februarie 2022 15:53

  Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • KITZ ! KITZ !

  16 iunie 2021 15:14

  DOI SORICEI , LA UN SUPERMARKET , MANCAU DINTR-UN COVRIG ! UN SORICEL IL INTREABA PE CELALALT SORICEL KITZ ! KITZ ! AI AUZIT ? CA ASTIA AU TAIAT PENSIILE SI SALARIILE ? EU ZIC SA MANCAM CAT MAI REPEDE COVRIGI ! CA ASTIA , SUNT IN STARE , SA NE TAIE SI NOUA RATIA DE LA COVRIGI ! SI NE LASA SA MURIM DE FOAME !

  raspunde comentariului
+