HomePoliticRăfuiala din PSD continuă: Vanghelie își va face partid...

Răfuiala din PSD continuă: Vanghelie își va face partid pe persoană fizică!

Ejaculat de Ponta din PSD, Marian Vanghelie a început să dea din fosta casă politică despre licitațiile trucate și boicotarea votului din diaspora. El și-a exprimat, colateral, satisfacția că nu mai face parte dintr-un partid care i-a întinat nobilele idealuri ale capitalismului de cumetrie:

"Îl anunț pe miau-miau Ponta că-mi bag piciorul în intelectualii care se crede mari politicieni la el în partid, în frunte cu el personal. Eu am facultatea de cartier și strâng când vreau semnături să-mi deschid partid pe persoană fizică. Le demonstrez că-i las fără votanți în București, să rămână ei cu ai lui Dragnea din Teleorman. Dacă Ghiță crede că lumea vrea computerele lui, se înșeală. Să dea și el un goagăl și să vadă câte răspunderi îi dă cu Vanghelie și câte cu el.

Intru cu partidul meu în Parlament și să fiu al dracu dacă nu mă bag în combinații cu ai lui Iohannis și Băsescu. O punem de-o majoritate nouă, să nu mai zică toți că eu aș fi minoritar în politica românească. Cum v-am zis, Ponta nu ciocnește ouă de Prim-Ministru la Paște. N-are mieuniciul koae să mă facă pe mine, care mi-am dat 25% din viață pentru PSD. Mi-o fi rezultat mie niște procente în plus, da le-am meritat la cât am pus osu la treabă. De mâine ies în piață să strâng semnături. Dați în scris pentru PSV (Partidul de Sector Vanghelie), numai el vă asigură revelion cu ghiță ieftin pe masă! Garantat Vanghelie!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare