Răfuiala din PSD continuă: Vanghelie își va face partid pe persoană fizică!

de Nestor , 29 noiembrie 2014
Vanghelie la munca de teren, printre oameni

Ejaculat de Ponta din PSD, Marian Vanghelie a început să dea din fosta casă politică despre licitațiile trucate și boicotarea votului din diaspora. El și-a exprimat, colateral, satisfacția că nu mai face parte dintr-un partid care i-a întinat nobilele idealuri ale capitalismului de cumetrie:

"Îl anunț pe miau-miau Ponta că-mi bag piciorul în intelectualii care se crede mari politicieni la el în partid, în frunte cu el personal. Eu am facultatea de cartier și strâng când vreau semnături să-mi deschid partid pe persoană fizică. Le demonstrez că-i las fără votanți în București, să rămână ei cu ai lui Dragnea din Teleorman. Dacă Ghiță crede că lumea vrea computerele lui, se înșeală. Să dea și el un goagăl și să vadă câte răspunderi îi dă cu Vanghelie și câte cu el.

Intru cu partidul meu în Parlament și să fiu al dracu dacă nu mă bag în combinații cu ai lui Iohannis și Băsescu. O punem de-o majoritate nouă, să nu mai zică toți că eu aș fi minoritar în politica românească. Cum v-am zis, Ponta nu ciocnește ouă de Prim-Ministru la Paște. N-are mieuniciul koae să mă facă pe mine, care mi-am dat 25% din viață pentru PSD. Mi-o fi rezultat mie niște procente în plus, da le-am meritat la cât am pus osu la treabă. De mâine ies în piață să strâng semnături. Dați în scris pentru PSV (Partidul de Sector Vanghelie), numai el vă asigură revelion cu ghiță ieftin pe masă! Garantat Vanghelie!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Madalina

  09 decembrie 2014 19:47

  CODENY REALJOB din Mioveni!! Ce este de fapt??? Cine este,de fapt?!?!Aceasta firma este de fapt continuitatea fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC SRL din Pitestihttpwww.myjob.roforumviewtopic.php?f=43t=1456Dupa ce a dat sute de tepe si cand oamenii si-au cerut drepturile si banii furati de aceasta firma cu documentatii si inscrisuri false dna administrator a bagat firma in faliment si a trecut pe alt nume.httplege5.roDosarge2taobtgaytixzrgi2ts121-1259-2014-tribunalul-comercial-argesSunt in masura sa declar aceste informatii deoarece atat eu cat si sotia mea am fost inselat prin documentatii si inscrisuri false,semnaturi in fals si documente incerte de catre firma VYD OFFER LOGIC si dupa ce am chemat firma si reprezentantul in instanta,aceasta firma a intrat in insolventa pentru dizolvare si a continuat pe piata cu alte nume CODENY REALJOB din Mioveni.practic aceleasi persoane dar schimbare nume firma.httplege5.rodosargeztiobsgm2dsxztgeyq7450-311-2013-judecatoria-slatinaAm destule documente de la autoritati care atesta faptul ca firma vyd offer logic lucra cu documentatii false,acesta este motivul pentru care i-am chemat in instanta si acesta este motivul pentru care ei s-au trecut pe alt nume de firma si alta inregistrare.Stiu prea bine ce fac si asa lucreaza,asa au lucrat,se practica si functioneaza in Romania.Mai bine sa isi plateasca datoriile se extrag in aceasta maniera,este mai simplu si fara batai de cap.Deci CODENY REALJOB din Mioveni este copia fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC din Pitesti,diferenta consta decat in numele firmei,in rest totul e la fel.Dna manager credea ca asa va scapa de mine dar s-a grabit si omis multe lucruri,o sa-i reamintesc de fiecare data ca m-a inselat cu varf si indesat,ori de cate ori va fi nevoie si are de inapoiat niste datorii,nu mai vorbesc de pericolele la care am fost supusi si timpul pe care l-am pierdut in Italia,acolo unde am fost abandonati de doua ori si am fost mintiti cu locuri fictive de munca.Deci ce este de fapt CODENY REALJOB?? Raspuns FOSTUL VYD OFFER LOGIC,firma tepara de rang inalt!

  raspunde comentariului
 • Carmen

  09 decembrie 2014 19:40

  Propun sa denuntam toate aceste firme si sa condamnam SRI Parhet Politie Politicieni pentru distrugerea locurilor de munca si cardasia cu aceste firme care trag teap la pedeapsa chinezeasca pt genocit in 19990 eream 24 milioane acum doar 18 au murit 6 miloane au fost asasinati de mafieReplyLinkQuoteInstitutile statului roman focare de teroare care au distrus romania si romanii cu mafia lor- See more at httpvienela.rolocuri-de-munca-in-strainatate-teapasthash.G41a49CD.dpuf

  raspunde comentariului
 • Angelica Joi Batoza Marecker

  02 decembrie 2014 17:20

  În plină criză imobiliară, Guvernul oferă gratuit Ligii Masonilor din România un teren în valoare de un milion i jumătate de euro, după cum estimează analitii imobiliari. Terenul este însă evaluat de stat la 500.000 de euro, i va putea fi folosit de Marea Lojă vreme de 49 de ani. Asociaia spune că acolo va fi construit un centru socio-cultural de care se vor bucura toi locuitorii Capitalei.0041 0132EmbedTerenul concesionat de Guvern se află în zona de nord a Capitalei, foarte aproape de Centrul Romexpo. Este o parcelă dintr-o suprafaă de peste două hectare pe care se vor construi mai multe imobile.Pe terenul primit cu titlu gratuit de la stat, Marea Lojă Naională anună că vrea construiască o clădire de interes public.Bucata de pământ de 2.500 de metri pătrai a fost dată în folosină printr-o hotărâre de guvern. Pământul este pus la dispoziia Marii Loje de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat pentru următorii 49 de ani. Reprezentanii masoneriei spun că proiectul propus de ei va fi în folosul tuturor locuitorilor din Capitală.Asociaia Marea Lojă Naională din România va construi din resurse proprii, pe acest teren, situat în Bucureti, pe Bulevardul Expoziiei, un centru socio-cultural de interes public, în cadrul căruia vor funciona o bibliotecă, săli de lectură, săli de expoziie, săli de conferină, un muzeu, dar i o serie de alte facilităi puse la dispoziia publicului pentru sprijinirea proiectelor educaionale", se arată într-un răspuns al Marii Loje Naionale din România.Terenul de 2.500 de metri pătrai a fost evaluat de stat la peste 500.000 de euro. În realitate însă, acesta valorează de trei ori mai mult, spun experii imobiliari.Preul, în euro, pe metrul pătrat este de 561, astfel că un teren de 2.670 de metri pătrai, chiar în spate la Romexpo, e cotat la 1,5 milioane de euro, spune analistul imobiliar Daniel Crainic.E una din zonele fierbini ale Capitalei, o zonă unde au avut loc investiii destul de mari în ultimul timp, adaugă el.Asociaia Marea Lojă Naională din România are statutul de organizaie non-guvernamentală de interes public, titulatură pe care a primit-o în 2004, printr-o decizie a Guvernului condus la acea vreme de Adrian Năstase. Mafia Masonica Iohannis

  raspunde comentariului
+