Rareș Bogdan lansează campania “Ban Orban!”

de Laurenţiu Muşoiu , 06 ianuarie 2020

Fosta vedetă de televiziune transferată la tabloidizatul Partid Național Liberal (PNL),  Rareș Bogdan, și-a pierdut răbdarea.

Rareș Bogdan s-a săturat să vadă cum liderul PNL, Ludovic Orban, se joacă de-a premierul.

Președintele Klaus Iohannis a epuizat de atât de mult de făcut pe jucătorul, așa că l-a lăsat pe secundul său, Ludovic Orban, să se bucure de câteva zile de guvernare.

Oricum, până și Klaus Iohannis și-a pierdut răbdarea în a-l mai urmări pe ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, în tentativa sa de a salva naufragiul economiei românești.

Astfel, Rareș Bogdan ar anticipa debarcarea lui Ludovic Orban. Iar dacă este nevoie de alianțe cu eternul rival, Partidul Social Democrat, pentru a atinge obiectivul de la Palatul Victoria, se va rezolva și acest aspect.

Doar liderul ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu, după atâtea căsnicii, este derutat și nu știe cu cine să mai facă alianță. Se pare că a ales din nou tabăra nepotrivită.

PNL se regăsește în situația ingrată de a lua o decizie foarte grea.

Având în vedere situația bugetului pe anul 2020 și doleanțele șefului Klaus Iohannis, liberalii trebuie să aleagă: Or’ banu’ ori Orban-u’?

Grupul condus de vedeta tv Rareș Bogdan a decis deja că acest guvern liberal nu este suficient de încăpător pentru doi premieri din umbră.

Profitând de oportunitate, Rareș Bogdan vrea să lanseze campania “Ban (n.r. engleză – a interzice) Orban!”.

Iar în cazul în care premierul va refuza să se autosuspende, recenții colegi de partid îl vor ajuta să facă un pas înainte, cu inerția conferită de un șut puternic.

Președintele Guvernului Meu, Klaus Iohannis, este determinat să aplice tactica lui Alexandru Lăpușneanul, când se va cere capul lui Ludovic Orban: “Proști, dar mulți”.

Santa Klaus a plecat în vacanță și copiii săi au rămas singuri acasă.

Ludovic Orban nici nu a apucat să-și deschidă bine cadoul de Crăciun, dreptul de a se deghiza în premier, că fratele mai mic, Rareș Bogdan, a și sărit să-i fure jucăria.

Rareș Bogdan vrea să-l trimită pe Orban cu Plugușorul.

 

Loading...

Comentarii

+