HomePoliticParlamentRomânia, placa deturnantă a terorismului politic

România, placa deturnantă a terorismului politic

Zic meșterii ăștia chibiți pe la televizoare, a.k.a analiștii vieții politice internaționale, ca România-i atât de mică la nivel european încât nu face pentru Mohamed să-și strice jihadul pe noi și nici pentru isiși ori pentru alquaizi să-și cheltuiască bombardelele pe la vreun metrou Pallady sau prin mallul de la Vitan. Păi, cum adică, dragi compatrihoţi, nu-i destul că ne impregnăm cu toate chinezăriile şi, de douăzeci și cinci de ani, nu mai producem nicio epopee propagandistică, niciun mit, niciun erou național, acum am ajuns să ne negăm și valorile? Păi numai Germania, Franța, Belgia și Turcia își au teroriștii lor, bre, iar noi nu? Ba să ştiţi că avem, băi, fundamentaliştii lu’ peşte, şi ne mândrim cu ei, că grozav ne mai terorizează! Iar ca să nu ziceţi că ne lăudăm aiurea, o să amintim câţiva dintre cei mai cunoscuţi.

Ion  Iliescu:   Supranumit  „Bunicuţa”, umblă deghizat în bătrânel ramolit, dar nu trebuie să vă lăsaţi înşelați de aparenţe. De fapt, individul e foarte periculos, fiind expert în sabotaje asupra economiei naţionale, pe care însă nu le execută decât după ce dă telefoane de ameninţare la ambasada rusă, „ca să spunem cine suntem şi ce vrem”, aşa cum a făcut şi în decembrie 1989.

Adrian  Năstase: I  se  spune, firește,  „Bombonel” şi specialitatea lui sunt luările de ostatici. Cea mai faimoasă faptă a reuşit-o în 2000, când a luat  ostatici aproape 20 de milioane de români şi nu  le-a  mai  dat  drumul  decât  după patru ani! Preferă bombele cu telecomandă, întrucât este un foarte prost ţintaş de aproape.

Traian   Băsescu:   Poreclit   „Matrozul chior”, este un supravieţuitor prin definiţie.  Toate  tentativele  comandourilor moguliste de a-l asasina au eşuat lamentabil. Împreună cu acolitul său, Emil Boc, poreclit „Piticul”, a încercat eliminarea fizică a milioane de pensionari și bugetari, aruncându-le în aer pensiile și salariile, lună de lună.

Dan Voiculescu: Fanaticii lui admiratori îi spun „Dom’ Profesor”. Este un veritabil ayatollah al urii, care reușeșcte să împroaşte eficient propagandă chiar și de dincolo de zidurile închisorii, prin postul său preferat, Al-Antena. Specialitatea lui sunt armele chimice pe bază de hidrogen sulfurat, pe care cel mai adesea le poartă asupra sa, eliberându-le în spaţii aglomerate – de pildă în studiouri de televiziune.

Elena Udrea: Supranumită „Blonda lu’ Traian”, face parte, alături de alte amazoane,  gen  Elena Băsescu,  Monica Ridzi ori Sorina Plăcintă, din organizaţia EBA, înfrăţită cu gruparea teroristă ETA – singura deosebire fiind că membrii ETA sunt de naționalitate bască, în vreme ce membrii EBA sunt de origine băsească. Specializată în terorism cibernetic, gruparea  obişnuieşte să trimită  scrisori-capcană pline de greşeli gramaticale, spre a-i deruta pe anchetatori.

Klaus Iohannis: Primele atentate ale sale au fost câteva piese de patriomoniu din Sibiu, operațiunea fiind derulată prin intermediul Forumului Democrat al Germanilor, succesorul asumat al NSDAP-ului transilvănean din anii ’40. Fin psiholog, în relația cu adversarii acționează pe sistemul ”molotovul greșeala așteaptă” și îi determină pe aceștia să își dea singuri foc #colectiv la valize. A provocat un adevărat genocid folosind detonarea în masă a propriului electorat prin folosirea unor bombe de imagine cum ar fi discursurile de o oră într-o singură frază, vacanțele dese și prelungite și rochițele cu vedere la genunchi ale primei doamne.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare