Să-l ajutăm pe Victor Ponta! Trei propuneri pentru portofoliul Culturii

de Radu Uszkai , 09 iunie 2012
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat că, în situația în care ANI va câștiga procesul cu Mircea Diaconu, îl va demite imediat pe actualul ministru al Culturii. Pentru a veni în sprijinul premierului, deoarece am văzut cât de prost stă la alegerea oamenilor potriviți la locurile potrivite, Academia Cațavencu îi oferă acestuia o listă cu trei oameni care ar putea ocupa fără probleme o asemenea poziție în actualul guvern.

1. Adrian Năstase

Fără doar și poate, Năstase e cel mai mare atu al PSD-ului în materie de cultură. Mare colecționar de artă, dar și versat în materie de relații, el sigur ar putea să intre pe piața neagră și ar mai cumpăra vreun Grigorescu sau Tonitza furate de prin muzeele de la noi. Acuma doar să nu cumva să intre la bulău, dar se ocupă tovarășii Corlățean și Șova să nu se întâmple asta.

2. Marian Vanghelie

Academia Cațavencu simte că România ar avea nevoie de puțină diversitate în ceea ce înseamnă portofoliul culturii. De aceea Marian Vanghelie pare, la rândul lui, o alegere bună. Și de ce n-ar fi, că doar economate de cultură și vanghelioane în toată țara par niște idei brici.

3. Ion Iliescu

Pentru simplul motiv că mai are cunoștințe prin Moscova și poate face rost de Tezaurul nostru de la ruși!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+