HomePoliticParlamentSchimbare de generație la PSD: loazele care au picat...

Schimbare de generație la PSD: loazele care au picat și bacul de toamnă vor fi trecute direct pe listele electorale ale Partidului!

Acuzați, de multă vreme, că se prezintă în fața electoratului cu aceiași corupți și penali, liderii PSD au decis că a venit, în sfârșit, momentul unei schimbări de generații. Astfel, la alegerile din toamnă actuala garnitură de penali, condamnați, pușcăriași și pușcăriabili, va face un pas înapoi, spre a-și rumega în liniște milioanele furate, și va promova, în schimb, o generație de tineri talentați și, mai ales, curați. ”Am tot căutat soluții, întrebându-ne pe cine am putea lăsa în locul nostru în Parlament, pentru că e clar că nu poți să lași pe oricine. Vine unul precum Codruța Kovesi, îl vezi tânăr, simpatic, ai încredere în el și te trezești că mâine-poimâine te bagă la zdup. Trebuie să alegem în deplină cunoștință de cauză, să putem avea încredere în urmașii noștri”, a declarat un actual deputat PSD, ce tocmai căuta pe hartă o destinație de vacanță cu care România nu are tratat de extrădare.

Prin urmare, după multe discuții, conducerea PSD a decis că va apela la tinerii care au picat bacul și la finele lunii august. ”Ăștia sunt niște oameni de toată nădejdea. N-au cum să te trădeze, pentru că nici nu știu pe ce lume se află. Îi trimitem în Parlament și votează ce le zicem noi. Și să nu-i mai auzim pe alde Nicușor Dan și pe franțuzoaica lui zicând că sunt corupți, că sunt așa și pe dincolo. Tinerii ăștia sunt curați ca lacrima, au creierele netede ca-n palmă și ca să fim siguri că-și vor păstra curățenia, o să avem grijă să-i spălăm în fiecare seară pe ele, rugându-i să se uite la Antena 3”, a precizat parlamentarul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare