HomePoliticScrisoarea lui Victor Ponta către mama sa

Scrisoarea lui Victor Ponta către mama sa

Draga mea Mamă,

Îți scriu cu multă iubire în suflet să-ți mulțumesc pentru dragostea de țară de care dai dovadă în fiecare zi. Dacă nu ai fi tu, nu m-aș împăca așa de bine cu Crin și cu Oprescu. Dacă n-ai fi fost tu să ne aduci împreună, nu am fi condus țara astăzi. Dacă nu ai fi fost tu, prim-ministrul Ponta nu s-ar fi născut niciodată, ci ar fi rămas doar un amărât de președinte de partid pe care să-l dea jos Bunica Ilici la prima abatere.

De când a intrat tati Adelu la închisoare, m-am simțit lipsit de direcție și de dragoste părintească. Fără apropierea pe care am simțit-o din partea ta și a verișorilor de la Antena 3, sigur nu aș fi trecut peste momentul rușinos când nenea ăla rău de la Bruxelles cu nume de ciocan m-a prins cu pantalonii în vine în cabina de vot la referendum. Ca să nu mai vorbesc despre oamenii ăia fără suflet de la revista Nature care m-au acuzat că am copiat la doctorat.

Îți promit, mamă, că o să fiu în continuare la fel de cuminte și că n-am să te trădez niciodată. Îți promit, draga mea mamă, că o să câștig alegerile împreună cu sora mea vitregă, Crin, ca să-ți putem asigura cana cu apă, dar și terenurile arabile ale bătrâneții. Îți promit, sfântă mamă, că n-o să-i las pe nemernicii de procurori să te ia de lângă mine, cum am pățit cu tata.

 

Al tău fiu,

Victoraș

 

P. S. Să moară Băsescu!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare