HomePoliticParlamentSe pregătește omul nou.Corpocraţia pregătește corpocratul.

Se pregătește omul nou.Corpocraţia pregătește corpocratul.

Recent, s-a publicat un articol despre sutele de milioane de euro pe care firmele de exploatare ale resurselor, le-au dedicat lobby-ului de la Bruxelles. 

 

Păi, atunci, ce e de neînțeles, în acțiunea recentă a eurocraților?

Corpocraţia pregătește corpocratul. Dar până ce corpocratul să fie matur, i se fac dungi pe creier cu lupta pentru :”giustiţie”. Decerebrat, va fi victimă sigură. 

Cred în bunele intenții ale multor lideri liberali, dar, orice suveranist, va fi băgat la închisoare. Opoziția, nimicită. Urcarea PNL-ului, care e predat demult, până la cote fantastice, astfel încât să poată rade Constituția actuală și să impună mult doritul Consiliu legislativ, acea formă de control a securității asupra tuturor puterilor în stat, este doar în interesul străinilor, nu al românilor care vor învăța să-și strângă cureaua, gândind că atunci când îi e bine bogatului îi va fi la fel și săracului.

Și în urma proclamării victoriei, românul va avea soarta canarilor din colivie. Totul e gândit, feliat și periat pentru maxima lui maturitate. A cui? A corpocratului. Se va făli cu noua sa ținută și cu badge-ul de gât.  

 

Corpocratul e aceea viețuitoare care va fi instruit încă de mic că poate să-și schimbe sexul când vrea, se poate căsători cu cine vrea, va crede că tot răul vine din tradiții și religie. 

Își va tăia venele din rădăcini. Va fi un apatrid, o moluscă, perfectă pentru pofta marilor lumii. Va fi învățat că bogăția e o povară. Că lui nu-i trebuie decât un joint şi un smartphone.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare