Șeful Statului l-a chemat la meditații pe Prostul Satului, pentru doi ani de pregătiri înaintea alegerilor

de Laurenţiu Muşoiu , 26 noiembrie 2022
Șeful Statului l-a chemat la meditații pe Prostul Satului, pentru doi ani de pregătiri înaintea alegerilor

Cu aproximativ doi ani înaintea alegerilor locale, parlamentare și prezidențiale, Șeful Statului l-a convocat din nou la Palat pe Prostul Satului, pentru a-l medita și a-l pregăti să voteze cum trebuie, din postura sa de cetățean turmentat.

Prostul Satului a ascultat ca prostul, dar tot a plătit meditația, finanțând astfel o a opta casă, mai ceva ca mătușila Tamara de pe vremuri de comunism aproape apuse.

La următoarele alegeri, Prostul Satului va avea o misiune chiar și mai ușoară în comparație cu precedentele situații în care a fost nevoit să descopere răul cel mai mic pentru a primi răul la fel de mare.

Acum, Prostul Satului poate pune ștampila unde poftește, iar rezultatul va fi cel pentru care s-au plătit meditații multe.

La final de meditație, în prag de 1 Decembrie, Prostul Satului va primi de la Șeful Statului tradiționala fasole, care să te umfle în burtă pentru încă un mandat și jumătate.

Ciolanul va rămâne însă tot la Șeful Statului, pentru inspecție și excursii ulterioare.

Prostul Satului și-a învățat rapid lecția și a înțeles că indiferent de rezultatele viitoarelor alegeri el și omologii săi vor rămâne tot ca proștii.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+