Senzațional: Într-o viață anterioară, Iohannis a avut șase case la Ierusalim și îl chema Caiafa!

de Spartakus , 11 martie 2016
Senzațional: Într-o viață anterioară, Iohannis a avut șase case la Ierusalim și îl chema Caiafa!

Vizita efectuată de cuplul prezidențial în Israel a reprezentat, orice ar spune cârcotașii, un succes colosal al democrației românești – spuneți sincer, când ați mai văzut ca evreii să se bată pe burtă cu un arian de la mama lui?  Președintele Iohannis a fost atât de încântat de rezultatele întâlnirilor bilaterale cu gazdele încât a decis să-și mai prelungească vizita cu o zi, că oricum era plătită de la buget și era chiar păcat să nu profite. Oricum, după cât a vorbit, dar, mai ales, după cât a dat din mâini în ultimele zile, încercând să dialogheze cu demnitarii israelieni, Iohannis a obosit foarte mult, la fel de și Prima Doamnă, căci să știți că nu-i ușor să-ți freci genunchii de Zidul Plângerii.

Citește si: După exemplul lui Rizea, Dragnea vrea să înfieze toți penalii din PSD, ca să scape de arest!

De altfel, Iohannis cochetează de multă vreme cu ideea ”turismului prezidențial” și n-ar fi exclus ca următoarele sale vizite externe să se desfășoare în țări bananiere din care România nu poate importa decât cel mult nisip și scoici, dar care au un potențial turistic extraordinar, ca Belize, Fiji sau Seychelles. De altfel, chiar președintele a recunoscut că ”în viața noastră anterioară ne-am dorit mult să vizităm Israelul”. Evident, în acea viață anterioară președintele era doar un biet primar de Sibiu și cu câți bani putea să sugă de la bugetul local ajungea, cel mult, la Ruse sau la Szeged, în vreme ce acum, când e ditamai președintele, își permite să toace banii a 19 milioane de fraieri și să vadă tot ce-a dorit inimioara lui teutonă.

Anunțul făcut de președinte, cu privire la viața anterioară, i-a determinat însă pe numeroși clarvăzători în iaurt și cititori în fum de la România TV (foști la OTV) să cerceteze mai bine trecutul prezidențial. Rezultatele au fost uluitoare și vi le prezentăm în exclusivitate. Astfel, celebrul clarvăzător Ninel Pontoarcă a văzut clar, la o ieșire în câmpul astral, că Iohannis a mai fost într-o viață anterioară la Ierusalim și s-a ales cu capul spart de un puștiulică mic și obraznic pe nume David, în timp ce renumita Mama Fluturica, adevărata fiică a Mamei Omida, a descoperit că el a mai trăit odată tot acolo: ”Mi s-a arătat în cutia cu iaurt 0,5% dietetic că domnul președinte a fost mare om și în altă viață. Avea, pe atunci, șase case la Ierusalim și îl chema Caiafa. El ar fi vrut să cumpere și Templul, dar nu s-a înțeles la preț cu proprietarii. Pe doamna Carmen n-am văzut-o în altă viață, dar, judecând după ce genunchi solizi are, n-ar fi putut să fie decât centurion roman, ceva”, a precizat magiciana.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Neagu Mircea

  16 martie 2016 0:31

  Eu intr-o Viata Anterioara , Eram o Albina ? Si Care a Fost Prima Albina pe Terra ? Cum s-a Format Prima Albina pe Terra ? Ca eu nu stiu Raspunsul ! Probabil , Prima Albina a Mancat Sfecla de Zahar ?

  raspunde comentariului
 • aura

  12 martie 2016 9:08

  S P L E N D I D .... haios... si CRED...!

  raspunde comentariului
 • Alin

  11 martie 2016 17:53

  Senzational, sunteti mai prosti decat mi-am putut inchipui. Spartakus, dragule, vad ti-ai gasit o noua pasiune, muscarea partii din spate a noului Presedinte. Sa fii sanatos si fericit daca asta iti face placere. Cred ca te-ai fi impacat foarte bine si cu ponta-galaxie daca ar fi castigat alegerile. Dar, ghinion, nu le-a castigat el, ci sasul care tace si le face. Ce sa-i faci, mai, baiatule, unii pierd, altii castiga si altii turbeaza.

  raspunde comentariului
  • pelin

   12 martie 2016 9:20

   Tu ai mare dreptate, "alinutzo" ... "tace si face" numeroase excursii pe banii de la buget, adica de la noi ... Deci, nu-l baga in seama pe "Adrian" si linge intens si puternic "dragfule" !

   raspunde comentariului
  • Adrian

   11 martie 2016 23:48

   Pentru a musca "partea din spate" e nevoie de cu totul alte atribute decat de cele necesare pentru a linge... Poate intr-o "viata viitoare" vei intelege si asta, "dragule".

   raspunde comentariului
 • Budistul Ionannist

  11 martie 2016 10:43

  Acesti doi buddhisti sub acoperire, demonstreaza un dispret fara margini pentru poporul roman, neavand nici o strangere de inima sa-si arate nepasarea fata de romanii nemultumiti, care si-au pus speranta in el. De cand e la Cotroceni, nu a invatat NIMIC, singurul lucru care s-a prins fiind praful si nisipul din locurile de plimbare. Sunt niste USListi adevarati.

  raspunde comentariului
+