HomePoliticSENZAȚIONAL: Iohannis va desecretiza imagini cu Ponta în jacuzziul...

SENZAȚIONAL: Iohannis va desecretiza imagini cu Ponta în jacuzziul lui Voiculescu!

Deși diferența de circa 10% rezultată în urma primului tur va fi greu de anihilat, am aflat strategia pregătită cu încredere de stafful lui Iohannis pentru turul doi; se consideră că tactica adoptată e singura în măsură să aducă victoria, imbatabilitatea acesteia fiind verificată în 2009, la finalul confruntării Băsescu – Geoană. Iohannis va prezenta înregistrarea audio-video a unei ședințe secrete Ponta – Voiculescu, în jacuzziul personal al Profesorului. În imagini se poate vedea cum cei doi scufundă împreună vaporașe de hârtie pe care scrie "Băsescu, flota înapoi!", spălându-se și scărpinându-se reciproc pe secțiunea dorsală.

Proba, deținută de mult timp, a fost rezervată momentului-cheie al actualelor alegeri prezidențiale. Am aflat, ca bonus, amănunte suplimentare: tot similar confruntării din 2009, când Băsescu a refuzat să folosească o filmare în care Ana Birchall ar fi susținut oral microfonul lui Geoană, Iohannis a respins și el o casetă compromițătoare pentru candidatul Ponta. Acesta a fost surprins în timpul unei partide orale cu apropiații din conducerea PSD, când mărturisea ce le va oferi, în brațe, votanților fideli după ce va ieși Președinte. E sigur că organul din imagini este mult mai viguros decât al lui Geoană, fiind destul loc pe el pentru tatuaje perverse ca: "Noul Cod Fiscal. Taxe, impozite și accize de mărit ulterior alegerilor, pe la spate".

Klaus Iohannis a afirmat că preferă să piardă cursa electorală, displăcându-i să recurgă la probe exagerat de intime; așa cum i-a cerut lui PSD-ul în campanie, când Gabriela Firea l-a somat să arate organul la control. El consideră imaginile din jacuzziul voiculescian suficiente pentru o finalizare cu succes. Uite de-asta n-or să câștige niciodată nemții în România: sunt minoritate sexuală ce se discriminează singură și nu au în traistă bastonul de Președinte al unui român adevărat și ortodox!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare