Senzațional! PSD nu intră în Parlament.*

de Mihai Enciu , 26 septembrie 2016
Senzațional! PSD nu intră în Parlament.*

Există măcar o țară în care, dacă ar candida în alegeri, gașca de penali a lui Dragnea și Puie Monta n-ar intra în parlament. Este vorba despre Elveția, țară care se conduce prin referendumuri și nu prin voința mușchilor unor escroci votați de pomanagii aduși la vor pe bază de căldări.

Recent elvețienii au respins prin referendum o creștere de 10% a pensiilor, peste 60% dintre cetățeni pronunțându-se în acest sens. Bineînțeles că gargaragii din PSD o să sară să explice faptul că elvețienii au un nivel de trai foarte ridicat și ca atare nu au nevoie de pomană de la guvern.

Sigur că acesta poate fi un argument, măi Dragneo și măi Ponto, dar nu voi sunteți în măsură să-l invocați. Pentru că, măi leprelor, deși aveți în conturi bănet pe care nu-l puteți cheltui în 3 vieți, voi tot vă încăpățânați să furați ca-n codru. Nu vă ajung 3 case, vreți 7. Nu vă ajung bijuteriile cu care vă împodobiți nevestele și amantele, vreți să umpleți 3 seifuri. Așa că ușor cu pianul pe scări, că nu ține vrăjeala. Românul pe care-l reprezentați voi este lacom, hoț, prost și puturos. Dar are aspirații! Vrea și el un Bemveu, măcar second hand, un aifon d-acela șmecher chiar dacă nu prea știe să-l folosească și niște mălai să se spargă prin cluburi la Mamaia, ca să-l vadă dujmanii și să-i poarte pică.

Spre deosebire de românul PSD, elvețianul știe că nimic din ce dă guvernul nu vine din cer, ci din buzunarele altora care plătesc mai mult ca să finanțeze cadourile astea. Și dacă unii sunt forțați să plătească mai mult s-ar putea să le piară cheful să mai facă afaceri într-o țară în care li se bagă mâna în buzunar cu nesimțire. Și dacă ăștia pleacă, adio pensii!

Ca să rezumăm, măi Dragneo și măi Ponto, să nu vă pună dracu’ să vă deschideți filială în Elveția. Nu de alta, dar la ce promisiuni  nesimțite faceți și la câtă hoție aveți în ADN, s-ar putea să nu vă luați voturi, ci doar niște binemeritate suturi în gură. Sau chiar nițică pușcărie, căci elvețienilor nu le plac hoții, nici măcar ăia care le promit creșteri de pensii și salarii.

(*Dacă le-ar trece prin scufie să candideze în Elveția!)

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+