HomePoliticGuvernSereim și noi mai cu talent?

Sereim și noi mai cu talent?

Taman pe când era mai mare scandalul legat de doctoratele plagiate, împărțite cu dărnicie de rețeaua de mafioți a dottore-lui Gabi Oprea, sub generoasa pulpană a Academiei Naționale de Informații, taman pe când toată lumea se întreba dacă n-a devenit și SRI-ul ăsta, din oficină de securiști, birou de plasare pentru plagiatori, iaca minune: neînfricații patrioți din Serviciul Român de Informații l-au prins pe primul terorist ungur, care voia să arunce în aer parada de 1 Decembrie, cu niște petarde și artificii cumpărate angro, de la chinezi, ”trei la zețe mii”.

În fața unei asemenea manifestări de pricepere, combinată cu profesionalism pur și patriotism 110%, poți să te mai gândești că niște șmecheri din Servicii și-au pus vaca senator și secretara – doctor? Normal că nu! Cel mult, poți spune: ”Da, mă, au girat și ei niște doctorate plagiate, să mănâncă și gurița gureșă a secretarei lui Oprea, plus gura altor amante, și altceva decât mănâncă de obicei, dar ciordeala asta pălește pe lângă gestul eroic pe care l-au făcut, de a salva românismul chiar de ziua lui de pocnitorile iredentiste”. Și, gândind așa, mai înfuleci o gură de fasole cu ciolan, mai dai pe gât un ciocan de țuică și te culci liniștit. SRI veghează pentru tine.

Dar cei care nu înfulecă nici fasole, nici ciolan, nici țuică de pomană și nici nu înghit minciunelele, cu sau fără zahăr, se întreabă: dacă SRI tot se laudă că-l urmărea de luni de zile pe bezmeticul din secuime care tuna mașini cu pluș, de ce nu l-a arestat mai devreme? Poate pentru că atunci n-ar fi avut niciun impact? Poate pentru că, arestându-l de 1 Decembrie, erau siguri că vor crea un subiect de importanță națională, făcând analiști, lătrătorii TV, precum și pulimea care belește ochii non-stop la ecrane să zică ”Ia uite, frate, ce tari sunt ăștia de la SRI! Poa’ s-o plagieze și pe mama, dacă au făcut ei asta de Ziua Națională, le trec cu vederea tot”?

Precum se vede, când e vorba de unguri, SRI – instituție înființată, vai, ce minunată coincidență, exact după incidentele sângeroase dintre români și maghiari, de la Târgu Mureș (martie 1990) – e foarte vigilentă și îi prinde cât ai zice ”ciocolom”. Dar când nu e vorba de teroriști de pluș, ci de-ăia fioroși, cu creierul bine spălat de islamiști, unde e SRI? Nu mai târziu de acum o lună, doi indivizi convertiți la Islam au fost prinși și arestați de polițiștii de frontieră pe când încercau să intre în România. Unde era SRI-ul atunci, de nu i-a mirosit pe ăștia? Ce s-ar fi întâmplat dacă indivizii pătrundeau în țară și-și făceau mendrele prin vreun metrou? Nici nu îndrăznesc să mă gândesc. Și SRI ar fi spus, desigur, că a fost luată prin suprindere – cum spun mereu primarii noștri, când vine terorista aia de iarnă prin mijlocul lui ianuarie – , și, de ciudă că le-au scăpat suspecții, ar mai fi tipărit un tiraj de doctorate plagiate.

Citește și Teroristul din Covasna: ”Am vrut 72 de fecioare musulmane fiindcă n-am mai găsit unguroaice virgine!”

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare