HomePoliticŞOC: Vezi ce incident diplomatic era să producă Victor...

ŞOC: Vezi ce incident diplomatic era să producă Victor Ponta în cadrul vizitei de la Madrid

Ieri seară, în cadrul vizitei sale în Madrid, premierul Victor Ponta a fost protagonistul unui episod regretabil, pe care, aşa cum era de aşteptat, partenerii de guvernare şi reprezentanţii trustului Intact l-au pus tot pe seama preşedintelui Traian Băsescu.

Invitat în cursul serii să participe la un meci demonstrativ pe Santiago Bernebeu, Real Madrid evoluând de decenii, după cum se ştie, sub patronajul Casei Regale spaniole, Ponta a gafat impardonabil după doar 20 de minute scurse de la fluierul de debut al partidei, şutând cu sete, direct în transversală, pisica birmaneză a familiei regale. Animalul fusese scăpat de sub supraveghere de către regele Juan Carlos şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a-şi reveni după procedeul tehnic aplicat de prim ministrul român: stop pe piept, preluare de efect pe călcâi şi apoi şut cu şpiţul către buturile adverse.

Evacuat de urgenţă, cu scutierii, de pe stadion, în huiduielile a peste 60.000 de spectatori, Ponta a încercat să explice incidentul intrând azi noapte în direct la „Sinteza Silei”: „Regret enorm acest episod. Am crezut că mă aflu în prezenţa unei noi provocări ordinare marca Traian Băsescu, cel pentru care, după ce-a frecat pisoiul, demonstrativ, o zi întreagă pe Facebook, nu pot să am decât sentimente de dezgust şi de dispreţ!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare