ŞOCANT. Olguţa Vasilescu nu se mai epilează! Vezi de ce

de Viorel Agheană , 15 mai 2012
ŞOCANT. Olguţa Vasilescu nu se mai epilează! Vezi de ce

Campania electorală pentru alegerile locale a debutat furtunos: sediul de campanie al Olguţei Vasilescu din Craiova a fost devastat de persoane necunoscute. Senatoarea PSD a anunţat că va depune plângere la Poliţie şi cere, insistent, ca oamenii legii să-şi facă datoria. Pentru a atrage atenția colegilor politicieni şi opiniei publice, Olguţa Vasilescu a decis să adopte o formă de protest extrem. În faţa presei şi a câtorva zeci de membri PSD îngroziţi, senatoarea a explicat ce are de gând să facă: „În semn de protest faţă de violența politică şi lipsa de reacţie a autorităţilor, am decis să nu mă mai epilez pe nici o parte a corpului până când autorii vandalizării nu vor fi prinşi şi pedepsiţi”.

Ştirea s-a răspândit cu repeziciune, provocând stupoare şi spaimă în rândul politicienilor. În parlament deja s-a făcut propunerea pentru convocarea unei sesiuni comune, pentru a se discuta la nivel politic situaţia extraordinară provocată de hirsutismului iminent al Olguţei Vasilescu. Un membru al parlamentului a declarat, sub protecţia anonimatului (căsătorit, cu doi copii şi soacră suspicioasă), că a fost afectat personal de decizia luată de colega sa şi că nu este singurul în situaţia acesta. Deşi încă nu a fost declarată situaţie de urgenţă, poliţia şi jandarmeria şi-au mobilizat toate efectivele pentru prinderea făptaşilor, iar un comitet interministerial coordonează activităţile de urmărire şi centralizează datele privind cotele părului Olguţei Vasilescu.

Unul dintre puţinii bărbaţi care au tratat cu relativ calm situaţia de criză datorată pilozității excesive a fost Ion Iliescu: „Din punct de vedere politic, susțin fără rezerve actul de protest al colegei noastre mai tinere. Din punct de vedere personal, Olguţa m-a făcut să mă simt ca la 20 de ani, deşi mustaţa ei are doar o zi. Nu pot decât să sper că tovarăşele noastre vor renunţa la obiceiul burghez de a se epila”.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+